Akcja miała miejsce w wiosce Tarczyn pod Warszawą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Podstawowe pytanie: Jak ona tam kurwa zaparkowała wcześniej jak nie umie skręcać? Może na kursie uczyli parkowania prostopadłego tylko z prawej strony drogi, albo nie ma pachołka i nie wie kiedy wykonać półtora obrotu kierownicą...
Ty leć na główną, a ona niech leci na harda.
Za ten tarczyn pod warszawą to powinieneś do końca życia roznosić ulotki po po blokach
To jest taka miejscowość? o.O myślałem że Tarczyn to tylko napój owocowy, który kupowałem pare lat temu w technikum... jprdl mała butelka na dwa łyki i 2.20zł... wtedy to był ból dupy o to
z tego co mi gógl powiedział to tarczyn jest 20km od warszawy, biorąc pod uwagę że cała polska ma kilkaset kilometrów to koleś mógł tak powiedzieć żeby ludzie mniej więcej wiedzieli gdzie to jest, może gdyby napisał "tarczyn, mała miejscowośc obok warszawy" to nie byłoby tej spiny tutaj?
Dwóch kurwa prostackich półinteligentów.
By poszedł jeden z drugim i zaproponował pomoc.
Żartuję, się zachciało wychodzić z kuchni to niech się męczy blać.
By poszedł jeden z drugim i zaproponował pomoc.
Żartuję, się zachciało wychodzić z kuchni to niech się męczy blać.
za taki popis umiejętności to powinni prawko zabierać, bo jak ktoś ma kurwa normalnie po drodze jeździć jak nie potrafi Corsą z miejsca parkingowego wyjechać
"pierdolę, jadę autobusem"
Ej kurwa do 30 którejś sekundy tego filmiku nie wiedziałem w jakim języku oni mówią co do chuja? :-0
Oszczędzę Wam czasu. Wystarczy zapętlić pierwsze 10 sekund, reszta filmu niczego we fabule nie zmienia
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Może jestes jakiś niedojebany, ale skoro bym widzial ze sobie nie radzi 10-15 min, to bym zszedł tam do niej i jej pomógl. Prawdziwy facet powinien pomoc kobiecie, a nie śmiać sie z niej. To tylko kobieta.
Może jestes jakiś niedojebany, ale skoro bym widzial ze sobie nie radzi 10-15 min, to bym zszedł tam do niej i jej pomógl. Prawdziwy facet powinien pomoc kobiecie, a nie śmiać sie z niej. To tylko kobieta.
Film jest "kradziony".
PS: Tarczyn to wioska pod Warszawą, gdzie nie ma co robić, a większość ludzi pracuje i uczy się właśnie w Warszawie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów