w wiosce Tarczyn pod Warszawą.
jak ja uwielbiam takie wsiowe stwierdzenia całego województwa mazowieckiego "pod Warszawą". Pod Warszawą to jest (od tej strony) Raszyn, kolejno dalej Janki, Wólka, Mroków.... daleko , daleko nic, później pola lasy łąki i jeszcze więcej lasów i łąk, a jeszcze dalej Tarczyn
to jest tak pod Warszawą jak Kielce pod Radomiem....
każdy facet pociągiem by stamtąd wyjechał
To się naucz jeździć
Byś siedział, całe życie w kuchni to też byś nie umiał
jak ja uwielbiam takie wsiowe stwierdzenia całego województwa mazowieckiego "pod Warszawą". Pod Warszawą to jest (od tej strony) Raszyn, kolejno dalej Janki, Wólka, Mroków.... daleko , daleko nic, później pola lasy łąki i jeszcze więcej lasów i łąk, a jeszcze dalej Tarczyn
No ale Tarczyn jest pod Warszawą. Popatrz na mapę. Jedzie się z niego jakies 12 minut do Janek, i 30 do centrum. Poza tym napisałem, że jest to wioska więc nie wiem po chuj się spinasz.
chyba helikopterem , albo o północy jako pasażer BMW Froga, bo tak normalnie to do Janek z pół godziny, potem przez Raszyn ze 40-60 minut, a do centrum jeszcze ze 30...czyli +- 2 godziny, odległość Kielce - Radom to ok. 71 km - nie zapierdalając godzina nie zejdzie...
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.jak ja uwielbiam takie wsiowe stwierdzenia całego województwa mazowieckiego "pod Warszawą". Pod Warszawą to jest (od tej strony) Raszyn, kolejno dalej Janki, Wólka, Mroków.... daleko , daleko nic, później pola lasy łąki i jeszcze więcej lasów i łąk, a jeszcze dalej Tarczyn
a to Gdańsk nie leży pod Warszawą?