Pakistan
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Emigracja do tego kraju jawi mi sie jako alternatywa dla mnie i rodziny.
Tak ciągle słońce i można sobie na dworze posiedzieć, a w Polsce zimo albo deszcze. Ciepłe noce to w sumie 5- 7 na rok.
Tak ciągle słońce i można sobie na dworze posiedzieć, a w Polsce zimo albo deszcze. Ciepłe noce to w sumie 5- 7 na rok.
gonzor napisał/a:
a w Polsce zimo... Ciepłe noce to w sumie 5- 7 na rok.
Nie pierdol głupot i wyjdź w końcu z tej piwnicy.
gonzor napisał/a:
Emigracja do tego kraju jawi mi sie jako alternatywa dla mnie i rodziny.
Znajomy tak zrobił.
Słońce, piasek, przygody. Ciepłe noce na dachach budynków, wycieczki po pustyni. Całe dnie na świeżym powietrzu, aż siè nie chce wieczorem wracać do domu. Ciekawi ludzie. Jedzenie wspaniałe, tamtejszą kuchnią jest niesamowita. Ale potem rozwiązali grupę wagnera i wrócił do kraju.
przecież on go niechcący zastrzelił, widać wyraźnie.
kurwa, nie wiem o co te larmo, japierdolę.
uderzył ziomka, no ale pistolet wystrzelił.
może ktoś się wcześniej tą bronią bawił, nie wiemy tego.
chłop nie chciał, już nie przesadzajcie...
poza tym zabitemu nikt nie pomógł, bo pewnie nie był lubiany, i był chujem.
tak to widzę.
kurwa, nie wiem o co te larmo, japierdolę.
uderzył ziomka, no ale pistolet wystrzelił.
może ktoś się wcześniej tą bronią bawił, nie wiemy tego.
chłop nie chciał, już nie przesadzajcie...
poza tym zabitemu nikt nie pomógł, bo pewnie nie był lubiany, i był chujem.
tak to widzę.
@viking19: to wygląda jakby mu jebnal rękojeścią, więc postrzał w taki sposób poprzez uderzenie byłby nie możliwy. Może to jakiś Pakistański raper i jego gestykulacja. Nawinął mu ostatni freestyle w życiu.
Kozłastopa napisał/a:
@: to wygląda jakby mu jebnal rękojeścią, więc postrzał w taki sposób poprzez uderzenie byłby nie możliwy. Może to jakiś Pakistański raper i jego gestykulacja. Nawinął mu ostatni freestyle w życiu.
z tym że mój poprzedni komentarz był tak nie do końca poważny.
ale zgadzam się, ułożenie broni dość dziwne, jak na konsekwencje.
słaba jakość by oceniać na 100%.
viking19 napisał/a:
z tym że mój poprzedni komentarz był tak nie do końca poważny.
ale zgadzam się, ułożenie broni dość dziwne, jak na konsekwencje.
słaba jakość by oceniać na 100%.
Wybacz, ostatnio brak mi dystansu xd. Zgadzam się co do jakości, pewności.Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów