Wolnorynkowa ekonomia w pigułce !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To nie był kanał cejrowskiego tylko ktos umieszczał tam wczesniej filmiki z jego udziałem
I co z tego, że filmik dostanie dużo piwek i komentarzy poparcia, jak tak naprawdę nigdy by 80% z Was na partię o takich poglądach nie zagłosowało. Prawda jest taka, że człowiek jest z natury leniwy i mimo, że będzie otwarcie takich ludzi popierać, to zagłosuje na socjalistów żeby czuć się bezpiecznie...
Ja dopiero od roku mam możliwość brania udziału w wyborach i czekam tylko na możliwość głosowania. I także nie obchodzi mnie to czy dana partia się dostanie czy też nie. Liczę, że niedługo więcej ludzi się obudzi i pogonimy w mniej lub bardziej demokratyczny sposób obecne świnie, które siedzą przy korycie.
@MówMiAndrzej
jak w demokratyczny sposób to przyjdą świnie z pisu czy sld i będzie TO SAMO
jeśli w sposób niedemokratyczny to po wyzwoleniu naszego kraju przyjdą wyzwoliciele narodu do twego domu i będą gwałcić po kolei wszystkie kobiety
co wybierasz ?
jak w demokratyczny sposób to przyjdą świnie z pisu czy sld i będzie TO SAMO
jeśli w sposób niedemokratyczny to po wyzwoleniu naszego kraju przyjdą wyzwoliciele narodu do twego domu i będą gwałcić po kolei wszystkie kobiety
co wybierasz ?
Kurwa! Miałem w subach kanał Cejrowskiego, i nie dość że się okazało że nie jest oficjalny. To głupie chuje jakieś audycje sobie zamieszczają. Won!
Nowa Prawica, tyle w temacie.
Demokracja? Nie ma czegoś takiego. Głosujemy na posła z naszego regionu bo obiecuje nam raj a potem na wiejskiej podnosi rękę wtedy gdy podnosi ją przywódca partii.
co to za pierdolenie ze chce sie bogatym zabrac to co uczciwie zapracowali kurwa. jasne prawda ze ludzie nie sa rowni ale wykorzystywanie roznic spolecznych zeby dorobic sie chuj wie jakiej fortuny to zwykle zlodziejstwo i kurestwo. pan prezes nie po to zatrudnia ludzi zeby im placic za nicnierobienie tylko po to zeby ci wypracowywali dla niego zysk. problem jest wtedy kiedy pan wielce szanowny prezes oplywajac we wszelkie mozliwe luksucy, obkupujac swoja blizsza i dalsza rodzine tlumaczy swoim robolom ze nie ma dla nich kasy bo jest kryzys/bida czy inne chuj wie co.
zapomina ze gdyby nie ci robole to on sam nie mialby tyle kasy bo nie jest w stanie wypracowac takiej fortuny w pojedynke
zapomina ze gdyby nie ci robole to on sam nie mialby tyle kasy bo nie jest w stanie wypracowac takiej fortuny w pojedynke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów