📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
MaszAyahuaskę napisał/a:
Łapcie całość:
W calosci jest pare slabych czesci, o malych miejscowosciach, hejterach i ubior dobre jazdy
Moim zdaniem całość jest ZAJEBISTA. Szczególnie Igor Tracz i dzikie zwierzęta . Poza tym bankomat na kutasy mnie rozwalił . "Proszę panią, ale bankomat jest nie czynny ... - WIEM ?!"
Z tego co zauważyłem, to ten Pan jest ostatnio bardzo namiętnie promowany. Cały czas mi wyskakuje na youtube.
eee tam nieprawda.na hejcie jedzie się po rodzinie i życzy raka przecież
Za chwilę gówniarze wyczują piwa i zaczną wrzucać tu kolejne części występu.
Abelard, Rafał Pacześ, Lotek ew. Michał Leja chyba jedyni dobrzy polscy standuperzy. A jak ktoś nie ulega stereotypom że co hamerykańskie to złe to polecam Louisa CK, według mnie najlepszy standuper jaki był kiedykolwiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów