Abelard dał jasne i krótkie porównanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O ile zazwyczaj jego występy są słabe o tyle tym razem muszę przyznać że trafił w punkt
Wkurwia mnie ten żyd, nie jest śmieszny i kopiuje innych
dawaj całość gościu.
@up wpisz sobie na yt Abelard giza protectus vulgarus i masz calosc godzinną
grudzin7 napisał/a:
O ile zazwyczaj jego występy są słabe o tyle tym razem muszę przyznać że trafił w punkt
Zobaczył że spada mu popularność to popłynął z nurtem wbrew wytycznym swoich autorytetów które teraz i tak nie mają kasy na opłacanie propagandy bo stracili koryto ostatnio.
Nic odkrywczego nie powiedział a do osób, które nie widzą nic złego w masowych mordach i gwałtach na pewno nie trafią porównania do gości srających na dywan.
japierdole jest wersja nadająca się do odsłuchu? To było chyba nagrywane czołgiem T34 na płycie winylowej...
A ty co, lubisz jak ci gówno chodzi po mieście bo "poprawność polityczna", czy sam jesteś czarnym gównem i ci przeszkadza, że nikt cie tu nie chce?
Nine, ten, never sleep again.
Kiedy się to żydowskie pomiecie nauczy mikrofon trzymać - głos na ful i gówno słychać! A nie, on gówno gada! Sorki.
Crtz, aleleble, serenity, nie spodziewałem się tu tylu zwolenników polityki lewicowej jak tam? Stykacie się pindolkami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów