Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a możesz wyjaśnić po chuj to palić jak nie ma thc lub zawiera śladowe ilosci? Ile tego musisz wypalić żeby był jakikolwiek efekt znany z normalnej marychy
Jeśli 25% THC to śladowe ilości to nie wiem co ty palisz.
To broń się, trzymam kciuki. Pomysłów mam w ch.., jak trzeba to mogę pomóc na odległość
Dzięki, bracie.
Napiszę pw.
[ Dodano 2024-12-08, 22:13 ]
a możesz wyjaśnić po chuj to palić jak nie ma thc lub zawiera śladowe ilosci? Ile tego musisz wypalić żeby był jakikolwiek efekt znany z normalnej marychy
Medyczna wyróżnia się z tego właśnie że ma sporo % THC, a śladowe ilości CBD, więc coś ci się pomyliło ziomuś 😄😉
Jeśli 25% THC to śladowe ilości to nie wiem co ty palisz.
ja nic nie palę - nie jestem chory żeby musiec tego uzywac ani uzalezniony na szczescie =] 25% to wciąż nie to samo więc musisz wypalić 4x tyle co normalnego zioła żeby miało sens
Śmiejecie się, ale od zioła właśnie większość zaczyna grubszą jazdę. Widac, że nigdy nie byliście w temacie pisząc takie głupoty typu idź się naćpaj zioła, więc wypada wtedy zamknąć mordę.
Medyczna wyróżnia się z tego właśnie że ma sporo % THC, a śladowe ilości CBD, więc coś ci się pomyliło ziomuś 😄😉
może i mi się pomyliło - nie jestem ekspertem od narkotyków jak niektórzy tutaj
ja nic nie palę - nie jestem chory żeby musiec tego uzywac ani uzalezniony na szczescie =] 25% to wciąż nie to samo więc musisz wypalić 4x tyle co normalnego zioła żeby miało sens
może i mi się pomyliło - nie jestem ekspertem od narkotyków jak niektórzy tutaj
To może zanim się wypowiesz, to wystarczy mieć chociaż jakaś podstawowa wiedzę o czymś, tak to się tylko ośmieszasz..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów