Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W takim aucie powinny być obowiązkowe fotele kubełkowe i pięciopunktowe pasy.
Z tymi drzwiami może być tak że ta panda miała to co jebane fiaty (seicento także). Klamka nie blokuje drzwi bo sprężyna zjebana. A niezapięte pasy to co innego.
uciekło swoim oprawcom
Komu nigdy dziecko nie wypadło z auta niech pierwszy rzuci kamieniem.
Velture napisał/a:
Komu nigdy dziecko nie wypadło z auta niech pierwszy rzuci kamieniem.
ty wypadłeś.... chyba z 10 razy. idź sobie zaćpaj medyczną marichuanke na drugą nóżkę.
PeterNORTH napisał/a:
ty wypadłeś.... chyba z 10 razy. idź sobie zaćpaj medyczną marichuanke na drugą nóżkę.
Ok szefie
Velture napisał/a:
legalna od 5 lat albo i więcej już.
A teraz przypadkiem tego jakoś prawnie nie próbują ograniczyć?
Bo już im ból dupę ściska, że można na legalu sobie ogarnąć czyste palenie. Lepiej wspomagać czarny rynek. Debile jebane
Ile sztuka 70 czy 80 zl ? Masz jakąś refundacje czy płacisz ze swojej kieszeni ?
PeterNORTH napisał/a:
Możesz mi wyjaśnić co ma zioło do jego nóżki ?? I ty nazywasz palenie zioła ćpaniem ?? Ciekawi mnie to bo pare dni temu miałem pogrzeb ziomka 30 lat powiesił sie bo nie dał rady żyć bez krystyny , pół roku wcześniej powiesił sie sąsiad 36 lat kolejny przez alkohol , mam takich historii na osiedlu 10 albo alkohol albo narkotyki ale żaden powtarzam żaden przypadek nie był przez zioło
Lewackaglupota napisał/a:
Możesz mi wyjaśnić co ma zioło do jego nóżki ?? I ty nazywasz palenie zioła ćpaniem ?? Ciekawi mnie to bo pare dni temu miałem pogrzeb ziomka 30 lat powiesił sie bo nie dał rady żyć bez krystyny , pół roku wcześniej powiesił sie sąsiad 36 lat kolejny przez alkohol , mam takich historii na osiedlu 10 albo alkohol albo narkotyki ale żaden powtarzam żaden przypadek nie był przez zioło
to fajnych masz znajomych ha-ha-ha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów