Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja czekam na karę 1000.000 zł (tak, tak, milion złotych) za ekstrakt z muchomora.
Kurwa jeszcze trzy tygodnie temu było legalne, teraz mam postępowanie.
Kurwa jeszcze trzy tygodnie temu było legalne, teraz mam postępowanie.
sanepid mnie dojechał, minimalna kara poniżej której nie da się zejść, to 20.000zł, a za większą ilość dostanę bliżej górnej granicy, czyli 1.000.000zł.
Ciekawie się robi.
Ciekawie się robi.
Velture napisał/a:
Komu nigdy dziecko nie wypadło z auta niech pierwszy rzuci kamieniem.
Niech pierwszy rzuci dzieckiem
Lewackaglupota napisał/a:
Ile sztuka 70 czy 80 zl ? Masz jakąś refundacje czy płacisz ze swojej kieszeni ?
Ok 50.
Mam zwrot podatku na wszystkie wydatki medyczne >100zl jednorazowo
Jeżdżąc tyle lat po warszawskich drogach to niewiele rzeczy już jest w stanie mnie zaskoczyć. Ostatnio widziałem ciapatego jak odpalił awaryjne i na wiadukcie wysadzał pasażera bo okazało się, że zmiana organizacji ruchu jest mu nie po drodze
Poszedł bokiem kurna
Velture napisał/a:
Ok 50.
Mam zwrot podatku na wszystkie wydatki medyczne >100zl jednorazowo
Gdzie to idzie załatwić? Jak to się odbywa?
@Norek_mdc: Jak zapłacisz lekarzowi to przepisze ci medyczne zioło nawet na wypadającą macicę. Przecież to Polska
PeterNORTH napisał/a:
to fajnych masz znajomych ha-ha-ha
Czyli kolejny gnój za klawiaturą , wszystko jasne
Norek_mdc napisał/a:
Trzeba mieć znaczny stopień niepełnosprawności
Lewackaglupota napisał/a:
Możesz mi wyjaśnić co ma zioło do jego nóżki ?? I ty nazywasz palenie zioła ćpaniem ?? Ciekawi mnie to bo pare dni temu miałem pogrzeb ziomka 30 lat powiesił sie bo nie dał rady żyć bez krystyny , pół roku wcześniej powiesił sie sąsiad 36 lat kolejny przez alkohol , mam takich historii na osiedlu 10 albo alkohol albo narkotyki ale żaden powtarzam żaden przypadek nie był przez zioło
Z czasem zioło też jest za słabe. Trzeba sobie wzmacniać atrakcje, albo kryształem albo gorzała albo wszystkim.
A potem hop na linę.
Norek_mdc napisał/a:
Można normalnie załatwić na necie, ale zapłacisz 100 % czyli z 800 złotych za jakieś 30 gram + e-recepta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów