Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to fajnych masz znajomych ha-ha-ha
Żal ci pizdę ściska ,przegrywie. Przynajmniej ma jakichkolwiek ,nie to co ty frustracie.Przyznaj się, matka ci kiełbasę na szyi wieszała, żeby chociaż wiejskie psy się chciały z tobą bawić?
to fajnych masz znajomych ha-ha-ha
Ta, ja mam znajomego akurat żyje jara to gówno od chuj wie ilu lat, i jest debilem wierzy w jakieś teorie spiskowe wszyscy lekarze psychiatrzy to zło. Ogólnie zryty beret ma.
sanepid mnie dojechał, minimalna kara poniżej której nie da się zejść, to 20.000zł, a za większą ilość dostanę bliżej górnej granicy, czyli 1.000.000zł.
Ciekawie się robi.
Robiłeś muchomory? Czytałem kiedyś, oglądałem filmy, ale nie zaliczyłem. Jak to wchodzi?
Z czasem zioło też jest za słabe. Trzeba sobie wzmacniać atrakcje, albo kryształem albo gorzała albo wszystkim.
A potem hop na linę.
Kryształy to syf, po jakimś czasie krew z nosa leci i w mózgu się przewraca. Maryśka to cudo i żaden narkotyk. Narkotykiem, i to ciężkim, jest nikotyna, ale w tym wypadku państwo na to zezwala, wszak z akcyzy płyną potężne pieniądze
Tylko LSD, po wszystkie dni!
Robiłeś muchomory? Czytałem kiedyś, oglądałem filmy, ale nie zaliczyłem.
Mam hurtownię, znaleźli na magazynie kartonik kremów. Zawierają muscymol, wiem, że już mam szykować dużą bańkę na karę z GIS-u. To już pewne.
Dziesięć lat tym handluję, a trzy tygodnie temu zmieniło się prawo.
Mam hurtownię, znaleźli na magazynie kartonik kremów. Zawierają muscymol, wiem, że już mam szykować dużą bańkę na karę z GIS-u. To już pewne.
Dziesięć lat tym handluję, a trzy tygodnie temu zmieniło się prawo.
Nie było jakiegoś okresu przejściowego, wcześniejszych info czy coś w tym stylu? Myślałem, że próbowałeś receptur a'la Castaneda
Ile sztuka 70 czy 80 zl ? Masz jakąś refundacje czy płacisz ze swojej kieszeni ?
Brak jednej nogi to niska cena za legalne jaranie z refundacja
[ Dodano: 2024-12-07, 19:07 ]
Żal ci pizdę ściska ,przegrywie. Przynajmniej ma jakichkolwiek ,nie to co ty frustracie.Przyznaj się, matka ci kiełbasę na szyi wieszała, żeby chociaż wiejskie psy się chciały z tobą bawić?
Ale czemu mu zal pizde sciska? Ze nie ma pierdolonych cpunow i alkoholikow wsrod znajomych ktorzy poszli na sznurek? Jebac takich
sanepid mnie dojechał, minimalna kara poniżej której nie da się zejść, to 20.000zł, a za większą ilość dostanę bliżej górnej granicy, czyli 1.000.000zł.
Ciekawie się robi.
Zawsze jest jakies6 wyjście...
Hahahahaha
Ale czemu mu zal pizde sciska? Ze nie ma pierdolonych cpunow i alkoholikow wsrod znajomych ktorzy poszli na sznurek? Jebac takich
Bardziej o to, że nie ma żadnych znajomych bo to podły gad jest.😊
A teraz przypadkiem tego jakoś prawnie nie próbują ograniczyć?
Bo już im ból dupę ściska, że można na legalu sobie ogarnąć czyste palenie. Lepiej wspomagać czarny rynek. Debile jebane
Wiesz jaką ma "moc" "legalna" marihuana?
Wiesz jaką ma "moc" "legalna" marihuana?
Wiem. Zależy która, bo są 3 rodzaje. Ale są zajebiste
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów