Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka 2024-12-07, 22:01 1
Bul_od_bytu napisał/a:

@: Jak zapłacisz lekarzowi to przepisze ci medyczne zioło nawet na wypadającą macicę. Przecież to Polska

To ja się chyba zgłoszę z problemami z prostatą?

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
~Velture 2024-12-07, 22:29 1
Driver19cm napisał/a:

Wiem. Zależy która, bo są 3 rodzaje. Ale są zajebiste

Jest więcej.
Pomijając odmiany i producentów to 18/19/20/22/25% thc mamy

fitokan.pl/dostepne-w-polsce-odmiany-medycznej-marihuany/ tutaj masz wszystkie jakie możesz sobie kurwa w aptece na legalu kupić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-07, 22:35 2
@majeńka: Normalna kobieca choroba XXI wieku, podobnie jak rak jąder
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-12-07, 22:56
Velture napisał/a:

Ok szefie

chwalisz się czy żalisz ?
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-07, 23:21
Ppoolicjjaaa napisał/a:

chwalisz się czy żalisz ?

Jedyne co możesz Velturowi zrobić, to obciagnac sztuczna nogę. I to jak ci pecie pozwoli

[ Dodano 2024-12-07, 23:23 ]
Velture napisał/a:

Jest więcej.
Pomijając odmiany i producentów to 18/19/20/22/25% thc mamy
tutaj masz wszystkie jakie możesz sobie kurwa w aptece na legalu kupić.

Dzięki ziomus. Muszę sobie to w końcu ogarnąć

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Don_Max 2024-12-08, 2:11
PeterNORTH napisał/a:

ty wypadłeś.... chyba z 10 razy. idź sobie zaćpaj medyczną marichuanke na drugą nóżkę.

od kiedy marycha to ćpanie ja pierdole niektórzy żyją dalej pod koszem od komuny .
Zgłoś
Ryszard_Ochucki 2024-12-08, 8:49
Lewackaglupota napisał/a:

Ile sztuka 70 czy 80 zl ? Masz jakąś refundacje czy płacisz ze swojej kieszeni ?

Ostatnio w aptece płaciłem 800pln z groszem za 15 gram. Czuwaj
Zgłoś
~Velture 2024-12-08, 10:02
Ryszard_Ochucki napisał/a:

Ostatnio w aptece płaciłem 800pln z groszem za 15 gram. Czuwaj

Drogo jak na s-lab
Zgłoś
PeterNORTH 2024-12-08, 10:12
janusz_biznesu napisał/a:

Bardziej o to, że nie ma żadnych znajomych bo to podły gad jest.😊

nie weszła ci riposta śmieciu.
Zgłoś
wilkoala 2024-12-08, 10:20 1
Velture napisał/a:

Ok szefie

Jaka ładna, ech kiedy bedzie to można w końcu legalnie kupować, zamiast tego gówna od wycieruchów.
Zgłoś
Anonimowyja 2024-12-08, 11:10
Sam tak kiedyś wypadłem z auta na rondzie, rodzice się zatrzymali po drodze w jakimś sklepie, mieliśmy z bratem po 5-6lat i mieliśmy zostać na chwilę sami w aucie. Zaczęliśmy otwierać drzwi i kombinować coś z blokadami, auto nie miało z tyłu pasów (Skoda 120L, to było 30lat temu) i w efekcie wylądowałem na asfalcie, gdyby za nami jechała ciężarówka to byłby hard.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-12-08, 11:46
PeterNORTH napisał/a:

nie weszła ci riposta śmieciu.

Głupol z ciebie Peter.😂
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-08, 12:46 1
Driver19cm napisał/a:

A teraz przypadkiem tego jakoś prawnie nie próbują ograniczyć?
Bo już im ból dupę ściska, że można na legalu sobie ogarnąć czyste palenie. Lepiej wspomagać czarny rynek. Debile jebane

teraz musisz się z lekarzem osobiście zobaczyć,Ale nic to nie zmienia
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-12-08, 16:34 1
Driver19cm napisał/a:

Jedyne co możesz Velturowi zrobić, to obciagnac sztuczna nogę. I to jak ci pecie pozwoli
Dzięki ziomus. Muszę sobie to w końcu ogarnąć

ja na tą nogę mu pedale się złożyłem xD pecie.... ci stara kieszonkowego pewnie nie dała więc nie mogłeś ..
Zgłoś
apo5 2024-12-08, 17:05
Velture napisał/a:

Ok 50.
Mam zwrot podatku na wszystkie wydatki medyczne >100zl jednorazowo

a możesz wyjaśnić po chuj to palić jak nie ma thc lub zawiera śladowe ilosci? Ile tego musisz wypalić żeby był jakikolwiek efekt znany z normalnej marychy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem