Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Drzwi trzeba zamykać, nawet w czasie jazdy Pandą🤪
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja się chyba zgłoszę z problemami z prostatą?@: Jak zapłacisz lekarzowi to przepisze ci medyczne zioło nawet na wypadającą macicę. Przecież to Polska
fitokan.pl/dostepne-w-polsce-odmiany-medycznej-marihuany/ tutaj masz wszystkie jakie możesz sobie kurwa w aptece na legalu kupić.
chwalisz się czy żalisz ?
Jedyne co możesz Velturowi zrobić, to obciagnac sztuczna nogę. I to jak ci pecie pozwoli
[ Dodano 2024-12-07, 23:23 ]
Jest więcej.
Pomijając odmiany i producentów to 18/19/20/22/25% thc mamy
tutaj masz wszystkie jakie możesz sobie kurwa w aptece na legalu kupić.
Dzięki ziomus. Muszę sobie to w końcu ogarnąć
Ostatnio w aptece płaciłem 800pln z groszem za 15 gram. Czuwaj
Ostatnio w aptece płaciłem 800pln z groszem za 15 gram. Czuwaj
Drogo jak na s-lab
Bardziej o to, że nie ma żadnych znajomych bo to podły gad jest.😊
nie weszła ci riposta śmieciu.
Ok szefie
Jaka ładna, ech kiedy bedzie to można w końcu legalnie kupować, zamiast tego gówna od wycieruchów.
A teraz przypadkiem tego jakoś prawnie nie próbują ograniczyć?
Bo już im ból dupę ściska, że można na legalu sobie ogarnąć czyste palenie. Lepiej wspomagać czarny rynek. Debile jebane
teraz musisz się z lekarzem osobiście zobaczyć,Ale nic to nie zmienia
Jedyne co możesz Velturowi zrobić, to obciagnac sztuczna nogę. I to jak ci pecie pozwoli
Dzięki ziomus. Muszę sobie to w końcu ogarnąć
ja na tą nogę mu pedale się złożyłem xD pecie.... ci stara kieszonkowego pewnie nie dała więc nie mogłeś ..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów