18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Aborcja w ukrytej kamerze
Nutaharion • 2013-05-03, 16:39
Kod:
Poniżej znajduje się filmik z całej akcji, który nie zawiera żadnych drastycznych scen tak więc nie wyląduje na hardzie bo po prostu nie ma ku temu podstaw.

Drastyczną prawdę o aborcji mówią aborterki na filmie, nagranym ukrytą kamerą przez obrońców życia z amerykańskiej organizacji Live Action.

Nagranie rozpoczyna debata publiczna na forum podkomisji sprawiedliwości kongresu stanowego Florydy. Jej członkowie chcą się dowiedzieć, co się dzieje, jeśli podczas tzw. późnej aborcji dziecko urodzi się żywe. Działaczka największej amerykańskiej organizacji aborcyjnej Planned Parenthood Alisa LaPolt Snow odpowiada, że nie wie, bo nie jest lekarzem.

Chwilę później widzimy klinikę aborcyjną w Phoenix w stanie Arizona. Młoda kobieta podaje się za matkę, która chce wyabortować swe dziecko. Dr Laura Mercer informuje pacjentkę, że jest w 24 tygodniu ciąży. Opisuje procedurę aborcji. Informuje o zastrzyku z digoksyny w brzuch, który - jak mówi - zatrzyma bicie serca dziecka.

- Powodujemy wewnątrzmaciczny zgon - mówi aborterka.

- Co to znaczy: zgon? - pyta pacjentka

- Hmmm, śmierć - odpowiada dr Mercer.

Dalej tłumaczy kobiecie, że w w poszczególnych przypadkach różnie bywa, ale zwykle dziecko "wychodzi" na zewnątrz w kawałkach. Daje do zrozumienia, że użycie narzędzi chirurgicznym oznacza pocięcie jego ciała.

Pacjentka chce się dowiedzieć, jak wygląda jej dziecko.

- Nie jest w pełni rozwinięte. Nawet nie wygląda jeszcze jak dziecko - odpowiada lekarka. (Wtedy widać zdjęcie dziecka urodzonego w 24. tygodniu)

- Ma twarz? - dopytuje matka.

- Hm, wiesz, coś w tym rodzaju - odpowiada dr Mercer, dodaje jeszcze parę słów i kończy:

- Nie chcę, żebyś się torturowała.

Dalej widać rozmowę pacjentki z konsultantką o imieniu Linda. Ta mówi jej m.in., że można zrezygnować z zastrzyku z digoksyny. Ale wtedy dziecko może wyjść na zewnątrz w całości.

- Poruszać się potem? - pyta matka, a konsultantka potwierdza to monosylabą.

- Jest żywe?

- Tak, czasem.

Matka chce się dowiedzieć, czy tak urodzone dziecko jest reanimowane. Konsultantka zaprzecza.

- Zostawiacie je, żeby sobie umarło?Jeśli oddycha i to wszystko... - pyta kobieta.

- Nie jest reanimowane - odpowiada aborterka i zapewnia pacjentkę, że w takiej nie będzie musiała zabrać do domu "źle urodzonego" dziecka.

Oto film z cytowanym nagraniem w języku angielskim (napisy ułatwiają jego zrozumienie):

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
b................d 2013-05-04, 22:10 2
Trimeresurus, jak słusznie ktoś zauważył można stosować wszystkie środki zapobiegawcze, a mimo to wpaść. seks to nie tylko prokreacja, ale element budujący związek - nieludzkie jest jego całkowite zakazywanie bo warunki nie pozwalają na posiadanie potomstwa.

legalizacja aborcji na życzenie nie przekreśla adopcji - wciąż mogą być kobiety, które się na to decydują i to też należy ze wszech miar wspierać zamiast wywalać bibułę na bidule, które są najbardziej chujową instytucją na świecie, bo dają namiastkę rodzicielstwa zapewnianą przez bezosobowe państwo.

jak mówisz - kwestia podejścia, więc czemu do cholery chcesz mówić komuś, że to jest dobre albo złe zakładając od razu, że jest niemającym o niczym pojęcia idiotą i próbujesz wtłoczyć mu swój standard moralny do gardła?
Zgłoś
lechu555 2013-05-04, 22:39 1
Rusofil, idź się powieś, jesteś dla mnie takim samym zlepkiem (bez rozumu, świadomości, inteligencji) tylko gówna ,najlepiej Ciebie by trza pierwszą abortować

Można stosować antykoncepcję, nawet jeśli ta, nie wiem jakim cudem, nie zapobiegnie wpadce to sorry... wszystkie rzeczy w życiu są obarczone konsekwencjami, których nikt za was nie poniesie, ani nie pozwoli zrzucić na siebie, urodź i wychowaj albo urodź i oddaj w szpitalu
Argument o budowaniu więzi jest denny... niektórzy się nie bzykają do ślubu i jakoś więzi pielęgnują, czasem trwa to kilka ładnych lat

nie jestem katolem, bycie mężczyzną i instynkty ojcowskie nie wykluczają mnie z dyskusji, zamierzam adoptować dziecko w przyszłości jak moja druga połówka też tego zapragnie, jeśli zostanie zgwałcona to zrozumiem jeśli będzie chciała wychować, albo oddać, nie jestem lewakiem, nie jestem prawicowcem, żałuje, że nie wychowałem się w nieco biedniejszej rodzinie, dom dziecka to nie patologia, wolałbym żyć i decydować o swoim życiu będąc nawet dzieckiem niechcianym, nienawidzę argumentowania aborcji swoim własnym wygodnictwem, życzę takim "argumentatorom" rychłej śmierci, nienawidzę pojmowania aborcji jako swoistej "antykoncepcji", argument z brakiem środków finansowych to debilizm (na anty to nie stać, ale na zabieg to się pieniądze znajdą), to nie wasze ciało tylko ciało dziecka, jak chcecie decydować o swoim ciele - zabieg, guma, piguły itd. - na własną odpowiedzialność
za tak pojmowaną aborcją najczęściej optują gimbusiary i dupodaje
Zgłoś
a................n 2013-05-04, 23:11 4
Większość z Was jest pro-life, a zabilibyście każdego, kto ma odmienne poglądy... A i jeśli ktoś mówi o polepszeniu sytuacji kobiet, od razu nazywacie go lewakiem. Jesteście śmieszni, gdzie Wasza miłość do bliźniego? Kij z tym, czy jesteście ateistami/wierzącymi, to nie jest ważne. Ważne jest to, że jesteście pełni nienawiści.
Aborcja powinna być dozwolona, jak każda operacja. Płód jest pasożytem i tylko nosicielka powinna decydować o jego losie. Jeśli będzie się chciała go pozbyć - zrobi to, niezależnie od zakazów/nakazów/stopnia zdenerwowania taki pro liferów, jakimi jesteście Wy.
Mała prośba - wara od naszych macic, MY o nich decydujemy, nie Wy, w większej mierze mężczyźni, z którymi nawet się nigdy nie spotkamy.
Zgłoś
Trimeresurus 2013-05-04, 23:17 1
Skoro nie da się wytrzymać bez seksu w czasie, gdy nie stać kogoś na dziecko to albo niech wydadzą te parę groszy na porządne gumy (plus dodatkowo coś, wiadomo) i tyle, rypać się z głową, albo nie wiem. Tak wiadomo, zawsze jest jakiś ułamek prawdopodobieństwa, że będzie wpadka, ale jak faktycznie nie chcą to i bez dymania się da.

@bloodstained - słuchaj, nie wciskam tego na siłę, każdy mój post możesz opieczętować nagłówkiem ,,MOIM SKROMNYM ZDANIEM" i tyle. Nie zamierzam przekonywać nikogo do swoich przekonań, mogę je powiedzieć/napisać to to robię, tyle w temacie, nie spinaj tak znowu. Nie mam Cię z góry za zero intelektualne (maksymalnie to moralne, tyle), to idiotyzm przekreślać kogoś po jednym poście. Aczkolwiek rusofil-ce to się chyba udało akurat...

EDIT: @up ... kocham to ,,to nasze macice" itp... kurwa, nie chcesz dzieciaka to się nie dymaj po katach jak jakaś dziwka, proste. Jak seksu się zachciewa to weź na klatę związane z tym konsekwencje, a nie zostawiaj sobie aborcji jak ,,wyjście awaryjne".

Ale to tylko moje zdanie jak już mówiłem...
Zgłoś
elda1987 2013-05-04, 23:55 1
ja jestem za aborcją, gdy są ku temu wskazania. Wskazaniem jest młody wiek matki (uważam, że 16 latka nigdy nie będzie dobrą matką, mówcie co chcecie, psychicznie to jeszcze dziecko w obecnych czasach - tak, wiem, w średniowieczu rodziły już 12 latki), gwałt (nigdy nie chciałabym nosić w sobie takiego dziecka, nigdy, sram w tym momencie na to, że to też moje), gdy lekarz do 12 tygodnia wykryje poważną wadę (uważam, że to męczenie cięzarnej, donoszenie chorej ciązy) lub gdy dziecko miałoby się urodzić w skrajnie patologicznej rodzinie, choć w tym wypadku przetrzymałabym taką matkę w szpitalu do porodu a później podwiązałabym jajowody, środowisko pijaków, narkomanów i nędzy to nie miejsce dla dziecka, wystarczająco źle mają dzieci w Afryce czy innym Bangladeszu. I mówcie co chcecie, ale jak laska zaciązy bo zabalowała, to niech teraz rodzi cipa jedna a później, jak malucha nie chce, to zostawi w szpitalu - na takie dzieciaki czeka wiele rodzin.

A co do filmu - aborcja w 24 tygodniu to już jak dla mnie przesada, takie dziecko z małą pomocą lekarzy jest w stanie przeżyć poza łonem matki.
Zgłoś
s................r 2013-05-05, 0:09 1
Cytat:

Kurwa ludzie od kiedy porównujemy ludzi do zwierząt?

Od kiedy żyjemy na tej planecie, jesteś częścią fauny tego ekosystemu, powstaliśmy na drodze ewolucji, czy ci sie to podoba czy nie. Różni nas wiele, ale mniej niż ci się wydaje. Deal with it.

Cytat:

to niech teraz rodzi cipa jedna a później, jak malucha nie chce, to zostawi w szpitalu - na takie dzieciaki czeka wiele rodzin.

Lubię jak ludzie pierdolą na tematy na które nie mają pojęcia.
Zgłoś
lechu555 2013-05-05, 0:30 1
anaraledien napisał/a:

Większość z Was jest pro-life, a zabilibyście każdego, kto ma odmienne poglądy... A i jeśli ktoś mówi o polepszeniu sytuacji kobiet, od razu nazywacie go lewakiem. Jesteście śmieszni, gdzie Wasza miłość do bliźniego? Kij z tym, czy jesteście ateistami/wierzącymi, to nie jest ważne. Ważne jest to, że jesteście pełni nienawiści.
Aborcja powinna być dozwolona, jak każda operacja. Płód jest pasożytem i tylko nosicielka powinna decydować o jego losie. Jeśli będzie się chciała go pozbyć - zrobi to, niezależnie od zakazów/nakazów/stopnia zdenerwowania taki pro liferów, jakimi jesteście Wy.
Mała prośba - wara od naszych macic, MY o nich decydujemy, nie Wy, w większej mierze mężczyźni, z którymi nawet się nigdy nie spotkamy.

"Zabiłbym" każdego kto podniesie na niewinne dziecko rękę,
założe się, że gdyby był temat o gwałcie to pierwsza byś krzyczała: "na kszesło z nim; takich trzeba kastrować" założe się, że pierwsze co Ci przyszło na myśl jak matka Madzi "upuściła dziecko" to: "śmierć jej", dla zabójców jest wyznaczone miejsce a takimi są ludzie dokonujący aborcji i nie pieprz, że jesteś oazą spokoju bez nienawiści, nienawiść do zła jest uzasadniona

nie o Twoją macicę chodzi tylko o dziecko, poza tym dziecko nie pochodzi wyłącznie od Ciebię, co jak facet chce tego dziecka a baba nie ? będą się licytować do którego ono bardziej należy ?
właściwie to nie zabiłbym bo nie uznaje kary śmierci (zawsze jest ryzyko, że skazany był niewinny), natomiast dożywotnia harówka jest bardziej korzystna
kto tutaj mówi o polepszaniu albo pogorszaniu sytuacji kobiet... kurwa.... ręce opadają, kobiety zawsze powinny mieć takie same prawa i nie ma to żadnego związku z tematem
wiadomo, że jak ktoś chce to z dużym p-stwem dokona aborcji co nie znaczy, że trzeba pomagać temu procederowi, a przyłapaną próbę, udowodniony fakt dokonania - do sądu

Jedyne słuszne argumenty, które łączą w sobie cechy moralności-logiki-nauki to aborcja w przypadku stwierdzenia wad genetycznych
dziecko z gwałtu to trochę temat na osobną dyskusję

właściwie oprócz wygodnictwa zwolennicy aborcji (tej w najgorszym wydaniu) nie mają racjonalnych argumentów żeby wytłumaczyć czemu ta aborcja ma mieć dobry charakter
najczęściej słysze, że potem są dzieci w lodówkach, poćwiartowane w beczkach itp. bo rodzina biedna, aborcja załatwiła by wszystko i cacy - Co to kurwa za tłumaczenia ?!
trzeba było nie robić sobię bachorów i tyle w temacie

a co jak hipotetycznie chce prawa do zabijania zwolenników aborcji ? dla mnie to też zlepek komórek bez rozumu, uczuć, inteligencji, logiki i nie są rozwiniętymi osobnikami ludzkimi

elda1987 napisał/a:

ja jestem za aborcją, gdy są ku temu wskazania. Wskazaniem jest młody wiek matki (uważam, że 16 latka nigdy nie będzie dobrą matką, mówcie co chcecie, psychicznie to jeszcze dziecko w obecnych czasach - tak, wiem, w średniowieczu rodziły już 12 latki), gwałt (nigdy nie chciałabym nosić w sobie takiego dziecka, nigdy, sram w tym momencie na to, że to też moje), gdy lekarz do 12 tygodnia wykryje poważną wadę (uważam, że to męczenie cięzarnej, donoszenie chorej ciązy) lub gdy dziecko miałoby się urodzić w skrajnie patologicznej rodzinie, choć w tym wypadku przetrzymałabym taką matkę w szpitalu do porodu a później podwiązałabym jajowody, środowisko pijaków, narkomanów i nędzy to nie miejsce dla dziecka, wystarczająco źle mają dzieci w Afryce czy innym Bangladeszu. I mówcie co chcecie, ale jak laska zaciązy bo zabalowała, to niech teraz rodzi cipa jedna a później, jak malucha nie chce, to zostawi w szpitalu - na takie dzieciaki czeka wiele rodzin.

A co do filmu - aborcja w 24 tygodniu to już jak dla mnie przesada, takie dziecko z małą pomocą lekarzy jest w stanie przeżyć poza łonem matki.

dlaczego niewinne dziecko ma być usunięte gdy matka jest za młoda ? niech rodzi, chciała być taka dorosła to niech bierze dorosłość ze wszystkimi jej cechami ch-cznymi. Jeśli jest ze środowiska pijaków, narkomanów itd. to niech jej po porodzie odbiorą od razu to dziecko

stalowyszczur napisał/a:

Lubię jak ludzie pierdolą na tematy na które nie mają pojęcia.

Na czym opierasz swoje pojęcie, a na czym jej pojęcie ?
Zgłoś
makabrax 2013-05-05, 0:31 1
@up
a co jak chcę prawa do zabijania przeciwników aborcji? dla mnie to taki zlepek komórek bez rozumu, uczuć, inteligencji logiki i nie są rozwiniętymi osobnikami współczesnej cywilizacji...

idźcie być kurwa prolife gdzie indziej, pisałem to już raz i napiszę znowu, jesteście kurwa takimi wielkimi obrońcami życia poczętego, a co potem się dzieje z tymi dziećmi to już was chuja obchodzi, czy jest upośledzone, chore, pokrzywione, masz rodzić i chuj, zgwałcili, też masz rodzić, a co, jak szaleć to szaleć, potem matka wykituje fizycznie albo psychicznie ale chuj to ważne że jest nowe dziecko...

czy wy jesteście pokurwieni? czy zwyczajnie wszyscy mieszkacie na wsi, wiadomo brak mechanizacji to trzeba rodzić taśmowo, zapytajcie się matek które mają już dwójkę dzieci czy urodziła by kolejne, od razu odpowie że by usunęła, ale to jest niestety już mentalność miejska, mieć potomstwo dla którego jest się w stanie wytworzyć godne warunki bytu i rozwoju (jak najlepsze szkoły i zajęcia)...

a co do "fajnie się mówi o aborcji będąc po drugiej stronie", no kurwa jak by mnie wyskrobali to by mnie raczej chuj to obchodziło na chwilę obecną lol...

tak czy siak, jak widzę kolejną debatę w TV o aborcji, prolife, pedałach, dopalaczach, mamie madzi, smoleńsku, ze w wypizdowie urodziła się krowa z głową świni to się tylko zastanawiam zasłoną dymną do czego to jest, bo już nam tak przepchnęli i wyższy VAT i GMO i prawie im się ACTA udało...

chuj kurwa
Zgłoś
lechu555 2013-05-05, 0:47 1
makabrax napisał/a:

@up
a co jak chcę prawa do zabijania przeciwników aborcji? dla mnie to taki zlepek komórek bez rozumu, uczuć, inteligencji logiki i nie są rozwiniętymi osobnikami współczesnej cywilizacji...

idźcie być kurwa prolife gdzie indziej, pisałem to już raz i napiszę znowu, jesteście kurwa takimi wielkimi obrońcami życia poczętego, a co potem się dzieje z tymi dziećmi to już was chuja obchodzi, czy jest upośledzone, chore, pokrzywione, masz rodzić i chuj, zgwałcili, też masz rodzić, a co, jak szaleć to szaleć, potem matka wykituje fizycznie albo psychicznie ale chuj to ważne że jest nowe dziecko...

czy wy jesteście pokurwieni? czy zwyczajnie wszyscy mieszkacie na wsi, wiadomo brak mechanizacji to trzeba rodzić taśmowo, zapytajcie się matek które mają już dwójkę dzieci czy urodziła by kolejne, od razu odpowie że by usunęła, ale to jest niestety już mentalność miejska, mieć potomstwo dla którego jest się w stanie wytworzyć godne warunki bytu i rozwoju (jak najlepsze szkoły i zajęcia)...

a co do "fajnie się mówi o aborcji będąc po drugiej stronie", no kurwa jak by mnie wyskrobali to by mnie raczej chuj to obchodziło na chwilę obecną lol...

tak czy siak, jak widzę kolejną debatę w TV o aborcji, prolife, pedałach, dopalaczach, mamie madzi, smoleńsku, ze w wypizdowie urodziła się krowa z głową świni to się tylko zastanawiam zasłoną dymną do czego to jest, bo już nam tak przepchnęli i wyższy VAT i GMO i prawie im się ACTA udało...

chuj kurwa

chyba słabo u Ciebie z czytaniem, gdzie napisałem, że powinno się zabronić aborcji gdy wiadomo, że dziecko jest upośledzone? tak na offtopie: mój braciak pracował jeszcze do niedawna jako terapeuta z dziećmi niepełnosprawnymi w ośrodku w Sokołowie Podl (najczęściej zespół downa, porażenia mózgowe, autyzmy) ilekroć po niego przyjeżdżałem to zachodziłem do środka i takiego optymizmu z życia jak mają te osoby gdy kogoś widzą nowego to nie ma zdrowy człowiek
ponadto nie mów prolife'owcom, że ich gówno obchodzi co się dzieje z dzieckiem, sam chętnie zaadoptuje co już napisałem wcześniej
skąd wiesz co by powiedziała matka z dwojgiem dzieci o następnych ? sorry za zbyt dosłowe traktowanie, ale rodzina z 4 dziećmi oznacza, że dwa są niechciane ? jak nie chce mieć dzieci to kto jej każe mieć ?
warunki bytu i rozwoju ? nie bardzo wiesz o czym gadasz chyba, widać, że takich ludzi nie poznałeś co byli w biedzie,
wokal z naszego bandu wychował się w 9 osobowej rodzinie, ojciec policjant w dodatku kawał skurwysyna, matka nie pracowała, bieda była, ale trzymali się wszyscy razem i nikt nie narzekał, teraz on kończy studia jednocześnie pracując, przynajmniej miał szansę zadecydować o swoim życiu

Wasz argument za zezwoleniem aborcji: "bo tak"
Zgłoś
c................7 2013-05-05, 1:36 1
Chyba ludzie nie do końca rozumieją, a komentują. 24 tydzień, czyli z tego co liczę 6 miesiąc. Jak widać na fotografii, dzieciak nie wygląda na niedorozwój, co więcej wydaje mi się, że takowy da się wykryć wcześniej. Wszyscy którzy piszą, lub myślą inaczej sami powinni być wyskrobani zawczasu, a na pewno nigdy nie powinni się rozmnażać.
Zgłoś
rusofil 2013-05-05, 1:48
O ja jebię. Wiedziałam, że zjeby umysłowe nie zrozumieją tego, co napisałam. Ale cóż, w Polsce czytanie ze zrozumieniem leży, a ja nie będę tłumaczyć przygłupom prostego tekstu. Tak bywa, gdy inteligentny człowiek napisze coś na portalu, którego większością użytkowników są gimnazjaliści i niżej. Po komentarzach na portalu widać, że dorosłych ludzi jest tu ledwo garstka. Jest jakaś nadzieja, że część z was, dzieci, dorośnie i nauczy się rozumowania, reszta pozostanie niestety takim plebsem umysłowym jakim jest teraz. Smutne. Ten kraj będzie miał smutną przyszłość, jeśli większość ludzi to takie niedorozwoje. Z wierzchu niby wyglądają okej, ale w czaszce nie mają nic.
Zgłoś
lechu555 2013-05-05, 1:56
@up

zatamuj ciotę bo się wykrwawisz
Zgłoś
K................a 2013-05-05, 8:30
Ja nie jestem zwolennikiem aborcji, tylko ZWOLENNIKIEM DECYDOWANIA O SOBIE, ZWOLENNIKIEM NIEWPIERDALANIA SIĘ KONSERWATYWNYCH UŁĄGÓW DO NIE SWOJEJ MACICY. Przeciwnicy aborcji powinni płacić specjalny podatek, który będzie przeznaczony na zapewnienie niechcianym i chorym dzieciom godnego życia. To przecież są ludzie, którzy mają ogromne potrzeby jak każde inne dziecko. Debil z dobrego domu tego, kurwa, nie zrozumie. Samo zamknięcie w domu dziecka czy w hospicjum nie wystarczy do kurwy nędzy. 1% procent, który przekazujecie w zeznaniu podatkowym na hospicja i szpitale nie wystarczy. To są, kurwa, monstrualne koszty. Co za życie ma dzieciak w sierocińcu? To jest wg was prawidłowe dzieciństwo? Ja pierdolę.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-05-05, 11:44 1
Koniec Świata napisał/a:

ZWOLENNIKIEM DECYDOWANIA O SOBIE

Dziecko nie jest częścią ciała matki. To osobny organizm. Tu się wasza idea rozbija o podstawy biologii.
Zgłoś
lechu555 2013-05-05, 13:18 3
Koniec Świata napisał/a:

Ja nie jestem zwolennikiem aborcji, tylko ZWOLENNIKIEM DECYDOWANIA O SOBIE, ZWOLENNIKIEM NIEWPIERDALANIA SIĘ KONSERWATYWNYCH UŁĄGÓW DO NIE SWOJEJ MACICY. Przeciwnicy aborcji powinni płacić specjalny podatek, który będzie przeznaczony na zapewnienie niechcianym i chorym dzieciom godnego życia. To przecież są ludzie, którzy mają ogromne potrzeby jak każde inne dziecko. Debil z dobrego domu tego, kurwa, nie zrozumie. Samo zamknięcie w domu dziecka czy w hospicjum nie wystarczy do kurwy nędzy. 1% procent, który przekazujecie w zeznaniu podatkowym na hospicja i szpitale nie wystarczy. To są, kurwa, monstrualne koszty. Co za życie ma dzieciak w sierocińcu? To jest wg was prawidłowe dzieciństwo? Ja pierdolę.

a ja jestem przeciwnikiem zabijania, brzmisz tak bez sensu, że szkoda stukać w klawiature - niedługo ludzie zaczną żądać, żeby "niewpierdalano się JAKICHKOLWIEK ułągów" do nie swojej sprawy gdy jeden drugiego w biały dzień dźga - identyko analogia bo i to i to zabójstwo

ja pierdole... czy do was tępaki nie dociera, że w bardzo dużej większości przeciwnicy aborcji popierają ją gdy płód jest zagrożony chorobą ?
kurwa na każdym kroku każdy przeciwnik to zaznacza, a wy i tak swoje o dzieciach chorych... kurwa, właśnie większość zwolenników pokazuje, że z umiejętnościa logicznego rozumowania są na bakier
a dziecko niechciane, a zdrowe do domu dziecka, każdy niech ma szansę przeżyć SWOJE życie po SWOJEMU.

Podatek ? Niech i nawet będzie, wystarczy pozabierać finanse tam gdzie są niesprawiedliwie przydzielone (więzienia itp.). Wszystko jest do zrobienia tylko trzeba chęci, ale to kwestia administracyjna.

Rozumiem, że Ty jesteś ze złego domu, że piszesz "debil z dobrego tego nie zrozumie"... pochwal się, ja potrafię podać z ręki 8 przykładów na to, że ze złego domu ludzie się wyrywają i są godniejszymi ludźmi niż Ty i Tobie podobni razem wzięci.

Ilość przeznaczonych pieniędzy na wychowanie dziecka gdziekolwiek nie jest wyznacznikiem jego godności,

Głupotę trzeba tępić i piętnować, jeszcze nikt sensownego argumentu za nie podał.
I pomyśleć, że na świecie właśnie takie bezmózgi domagają się praw bo "im się należy".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem