18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Aborcja w ukrytej kamerze
Nutaharion • 2013-05-03, 16:39
Kod:
Poniżej znajduje się filmik z całej akcji, który nie zawiera żadnych drastycznych scen tak więc nie wyląduje na hardzie bo po prostu nie ma ku temu podstaw.

Drastyczną prawdę o aborcji mówią aborterki na filmie, nagranym ukrytą kamerą przez obrońców życia z amerykańskiej organizacji Live Action.

Nagranie rozpoczyna debata publiczna na forum podkomisji sprawiedliwości kongresu stanowego Florydy. Jej członkowie chcą się dowiedzieć, co się dzieje, jeśli podczas tzw. późnej aborcji dziecko urodzi się żywe. Działaczka największej amerykańskiej organizacji aborcyjnej Planned Parenthood Alisa LaPolt Snow odpowiada, że nie wie, bo nie jest lekarzem.

Chwilę później widzimy klinikę aborcyjną w Phoenix w stanie Arizona. Młoda kobieta podaje się za matkę, która chce wyabortować swe dziecko. Dr Laura Mercer informuje pacjentkę, że jest w 24 tygodniu ciąży. Opisuje procedurę aborcji. Informuje o zastrzyku z digoksyny w brzuch, który - jak mówi - zatrzyma bicie serca dziecka.

- Powodujemy wewnątrzmaciczny zgon - mówi aborterka.

- Co to znaczy: zgon? - pyta pacjentka

- Hmmm, śmierć - odpowiada dr Mercer.

Dalej tłumaczy kobiecie, że w w poszczególnych przypadkach różnie bywa, ale zwykle dziecko "wychodzi" na zewnątrz w kawałkach. Daje do zrozumienia, że użycie narzędzi chirurgicznym oznacza pocięcie jego ciała.

Pacjentka chce się dowiedzieć, jak wygląda jej dziecko.

- Nie jest w pełni rozwinięte. Nawet nie wygląda jeszcze jak dziecko - odpowiada lekarka. (Wtedy widać zdjęcie dziecka urodzonego w 24. tygodniu)

- Ma twarz? - dopytuje matka.

- Hm, wiesz, coś w tym rodzaju - odpowiada dr Mercer, dodaje jeszcze parę słów i kończy:

- Nie chcę, żebyś się torturowała.

Dalej widać rozmowę pacjentki z konsultantką o imieniu Linda. Ta mówi jej m.in., że można zrezygnować z zastrzyku z digoksyny. Ale wtedy dziecko może wyjść na zewnątrz w całości.

- Poruszać się potem? - pyta matka, a konsultantka potwierdza to monosylabą.

- Jest żywe?

- Tak, czasem.

Matka chce się dowiedzieć, czy tak urodzone dziecko jest reanimowane. Konsultantka zaprzecza.

- Zostawiacie je, żeby sobie umarło?Jeśli oddycha i to wszystko... - pyta kobieta.

- Nie jest reanimowane - odpowiada aborterka i zapewnia pacjentkę, że w takiej nie będzie musiała zabrać do domu "źle urodzonego" dziecka.

Oto film z cytowanym nagraniem w języku angielskim (napisy ułatwiają jego zrozumienie):

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
stahkh 2013-05-03, 18:09 3
Aborcja OK, ale 24. tydzień to przesada. Poza tym, Jeśli wyjdzie z brzucha i będzie żywe to pozwolenie mu umrzeć to już nie jest aborcja...
Zgłoś
Pabloooo 2013-05-03, 18:35 32
Te całe zakazy aborcji itp są wkurwiające - jebani unijni obrońcy moralności będą mówić komuś jak ma żyć. Jak ktoś chce wyskrobać durnego płoda to powinien mieć do tego prawo. Do tego pierdolenie że to morderstwo - przecież to dopiero jakiś rosnący zarodek człowieka, który nawet jeszcze samodzielnie nie oddycha tlenowo i nie posiada tożsamości - nie jest wpisany w żaden rejestr czy spis ludności więc jak można zabić coś co jeszcze nie jest człowiekiem?
Zgłoś
Naster 2013-05-03, 19:00 134
A taki Pablooo na przykład, nie myśli, nie czuje, zapewne nawet nie jest samodzielny. No jebniesz kamieniem a pójdziesz jak za człowieka. ŁOta fak prawo ? Jak można takie wynaturzenie nazwać człowiekiem ?
Zgłoś
JebaćCyganów 2013-05-03, 21:16
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
~Beny 2013-05-03, 21:47 13
Pablooo a ty jesteś pewien, że ciebie nie wyskrobali CHUJ JEDEN WIE SKĄD?

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
S................l 2013-05-03, 21:52 23
Smutne, że współczesna "nowoczesność" polega na zrzuceniu z siebie całej odpowiedzialności za czyny lub bylejakości życia... związki bez zobowiązań, aborcje, zasiłki, justin bieber i inne gówna wyłażące w wielu dziedzinach. Mam nadzieję, że ten twór szybko wygnije i wróci na właściwy tor.
Zgłoś
Pabloooo 2013-05-03, 22:45 25
Proszę proszę, sadolowi obrońcy moralności czujni jak zawsze
Zgłoś
s................n 2013-05-04, 0:27 8
Gównoburza za 3..2...1 kolejna dyskusja która do niczego nie prowadzi ponieważ u władzy są ludzie mający w dupie wasze poglądy
Zgłoś
Trimeresurus 2013-05-04, 0:36 35
@Sllipp dokładnie, święta racja. Wszyscy nagle ,,Aborcja OK, to kobieta decyduje" itp, itd. etc., etc.... Fajnie się mówi o aborcji będąc już ,,po drugiej stronie", co nie? Powinna być dozwolona WYŁĄCZNIE w przypadkach zagrożenia życia czy to płodu czy matki (tutaj włączam od razu kwestię chorób, które sprawiają, że płód nie da rady przeżyć) i tyle. I w dupie mam hasła ,,kobieta powinna sama decydować o tym co zrobi ze swoim ciałem". Taki chuj, większość ,,wyzwolonych" bab to chce aborcji, żeby ewentualność wpadki można było odwrócić i mogły się pieprzyć po kątach, innej opcji nie widzę? Bo jak się nie chce ciąży, to się zwyczajnie nie dupczy, koniec, kropka. Jak wpadka - to wypić co się naważyło, a nie uciekamy sobie od odpowiedzialności i super życie, YOLO i te sprawy. Ja tam mam jeszcze jakiś kościec moralny i potrafię się wstrzymać od wielu rzeczy, a nie mówię ,,raz się żyje" i temu podobne bajery jako wymówka, bo chce mi sie rżnąć na lewo i prawo albo muszę się nawalić ,,bo to takie super".

Jebać Was, dna moralne, kiła wam w rzyć i tyle.

End the hate begins in...
3... 2... 1...

GO!
Zgłoś
yoshi88-88 2013-05-04, 1:00 6
no obrońcy moralności się zlecieli, zajmijcie się lepiej płodzeniem dzieci a gównoburzą na sadolu, jak tak chcecie wspomóc wszystkich. Bo póki co to pewno renia grabowska w obsłudze
Zgłoś
K................a 2013-05-04, 1:17 14
Obrońcy życia niech zajmą się ludźmi, którzy już się urodzili.
Zgłoś
Ptoon 2013-05-04, 2:24 20
Powiem dosyć krótko i zwięźle żeby każdy zwolennik aborcji zrozumiał. Niech będzie ta aborcja dozwolona, jak chcecie to róbcie sobie krzywdę, nie obchodzą mnie wasze dzieci, które na starcie są już poszkodowane bo mają takich rodziców, ale niech żaden skurwiel nie mówi, że to nie jest zabójstwo... Nie wszystkie zabójstwa są karane np. w samoobronie lub jak ktoś nie ma świadomości itd. to powinno być traktowane tak samo. Aborcja to jest zabójstwo człowieka, tylko lewackie szmaty próbują jak zwykle wykręcić wszystko do góry nogami, że to nie jest człowiek, że to półczłowiek, trochę człowiek.
Przykład: jak ktoś podłoży bombę, która ma wybuchnąć za godzinę to de facto go nie ma kiedy ludzie umierają, jak ją podkładał to nie wiedział czy ktoś tam w ogóle przejdzie koło tej bomby, więc wtf dlaczego ma być winny ich śmierci? No bo kurwa z premedytacją działał wcześniej aby osiągnąć cel zlikwidowania jakichś przyszłych ludzi. Więc na tym etapie argument rozwoju płodu odpada.
Jak dla mnie to niech się likwidują, ale niech każda matka idąc do kliniki aborcyjnej podpisze papier "Jestem w pełni świadoma tego, że dokonuję zabójstwa mojego nienarodzonego dziecka"
Zgłoś
S................l 2013-05-04, 2:54 4
Trimeresurus, dokładnie, poza tym chuj jeszcze z tym, że są ludzie nieodpowiedzialni. Najgorsze jest właśnie to, że zrzucają winę i odpowiedzialność na innych, domagając się jeszcze pomocy - daleko nie szukać - problem mieszkańców terenów zalewowych, którzy pierdolą ubezpieczenia, bo państwo socjalne i tak im "wynagrodzi". Większość ludzi stanie się dojrzała, jak będzie robiła co chciała, ale z przyjęciem konsekwencji za swe czyny. Zauważycie, że wtedy jakość życia wszystkich drastycznie by się poprawiła. Ot, taka utopia...
Zgłoś
J................d 2013-05-04, 11:52 14
Wielcy sadyści z was. Martwe płody i zdjęcia ujebanych głów = OK. A tutaj temat o aborcji to nagle wiely obrońcy moralności typu "tak mówisz bo jesteś po drugiej stronie". No kurwa... Nasłali was tu żebyście prali mózgi myśleniem "pro-life"?

Moim zdaniem aborcja jest OK, ale tylko jeżeli:
a) zagrożone jest życie matki
b) dziecko i tak nie przeżyje
c) urodzi się chore na downa czy inną chorobę genetyczną
d) ciąża jest efektem gwałtu

Samo niezałożenie prezerwatywy nie powinno dawać powodu do aborcji, co najwyżej do tabletek "72 godziny po".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem