- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa jak można być tak niedojebanym człowiekiem 1:16 oglądam dalej i powiem tylko tyle USTAWKA chyba że rzeczywiście w tej Warszafce są takie ameby
Poprawiona wersja gdyż mieliście błąd podczas montażu materiału
Kurwa jak można być tak niedojebanym człowiekiem 1:16 oglądam dalej i powiem tylko tyle USTAWKA chyba że rzeczywiście w tej Warszafce są takie ameby
Oceniasz wiedzę kilkuset tysięcy ludzi, na podstawie kilku pokazanych na tymże "obiektywnym" materiale idiotów?
Wniosek: blondynki, sebixy i cioty w rurkach zaniżają średnią
Jestem przerażony, to są po prostu idioci.
Przyszłość narodu widzę..... kurwa strach się bać...
Nie wiem, czemu jesteście tym zdziwieni, przecież warszawiacy to przeważnie wyborcy platformy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów