Trochę długie, ale warto obejrzeć. Władza próbuje zastraszać ludzi. Oczywiście póki co, w mediach o tym cichutko. Komuna wciąż żywa, a nawet można odnieść wrażenie, że ma się coraz lepiej...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na chuj mają nachodzić jakiś "pjonasów"
Jak nie znajdą dowodów, to i tak pewnie jakieś nielegalne pliki miał na komputerze to dostanie karę.
@up - dokładnie. Coś mi się wydaje, że zaszczują, zniszczą teraz tych chłopaków. Chociaż może nagłośnienie tego tematu jakoś im pomoże.
Nadmienię jeszcze tylko odnośnie Pietrasiewicza - to jest gość, który nie może żyć jak się o nim nie mówi. Wiele osób uważa, że wszystkie te "akty agresji" na niego, sam organizuje. Coś w tym pewnie jest, bo jakoś jeszcze nigdy nie namierzono żadnych sprawców, rzekomych aktów wandalizmu, antysemityzmu.
Nadmienię jeszcze tylko odnośnie Pietrasiewicza - to jest gość, który nie może żyć jak się o nim nie mówi. Wiele osób uważa, że wszystkie te "akty agresji" na niego, sam organizuje. Coś w tym pewnie jest, bo jakoś jeszcze nigdy nie namierzono żadnych sprawców, rzekomych aktów wandalizmu, antysemityzmu.
Narzekaliście na walkę kaczyńskiego z korupcją, a teraz macie legalną walkę z poglądami.
Robią co mogą bo wiedzą, że na Marszu Niepodległości będzie więcej osób niż na wszystkich paradach Komoruskiego i całego lewactwa razem wziętych.
ten po prawej to adwokat xD ?
stery_srh napisał/a:
@up - dokładnie. Coś mi się wydaje, że zaszczują, zniszczą teraz tych chłopaków. Chociaż może nagłośnienie tego tematu jakoś im pomoże.
Zróbmy to....
No dobra, można powoli się na jakieś obalanie rządu zbierać, bo jak wiadomo każdy stary system należy przeinstalować. Kto chętny na przywódcę?
Nie przeraża mnie to, że tak się dzieje lecz to, że z każdą chwilą jest to coraz częstsze i atakują coraz mniej "znaczące" osoby. Inwigilacja jest nieuchronna.
oglądał was ktoś więcej niż magia ? koles pokazywał/opowiadał o typkach którzy drapią się po nosie co jest równoznaczne , że kłamią i mają coś na sumieniu . Ten cały czas to robi .
Nihil napisał/a:
No dobra, można powoli się na jakieś obalanie rządu zbierać, bo jak wiadomo każdy stary system należy przeinstalować. Kto chętny na przywódcę?
jak obalisz, to zrobię tak - Twoi dziadkowie(moi także) będą bić brawo z grobów.....
ale najpierw - obal......
przepraszam, nie chcę spierdolić - NIE JESTEŚ SAM !
@losvitos
No i bardzo dobrze. Powinni iść śladem austriackiego malarza z wąsikiem, którego zacne czyny i osiągnięcia po cichu podziwiają.
Osobiście uważam, że radykalne organizacje, które nawołują do nienawiści, "gazowania" tych i tamtych lub mają zastrzeżenia do demokratycznego modelu państwa powinny być inwigilowane. Widzę, często komentarze na różnych portalach wypisywane przez typów ich pokroju. Groźby, nawoływanie do przewrotu, gazowania, wieszania itd. W moim mieście była afera związana ze skrajnymi grupami i portalem Redwatch, na którym zamieszczono kilka osób za kolor skóry. Dlatego w dupie mam krzywdy tych "patriotów".
No i bardzo dobrze. Powinni iść śladem austriackiego malarza z wąsikiem, którego zacne czyny i osiągnięcia po cichu podziwiają.
Osobiście uważam, że radykalne organizacje, które nawołują do nienawiści, "gazowania" tych i tamtych lub mają zastrzeżenia do demokratycznego modelu państwa powinny być inwigilowane. Widzę, często komentarze na różnych portalach wypisywane przez typów ich pokroju. Groźby, nawoływanie do przewrotu, gazowania, wieszania itd. W moim mieście była afera związana ze skrajnymi grupami i portalem Redwatch, na którym zamieszczono kilka osób za kolor skóry. Dlatego w dupie mam krzywdy tych "patriotów".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów