Rozdanie latynoskich nagród MTV
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ooo kuuurwa!
Dlaczego pokazała dupę? To jakaś ceremonia???
@Up a czy to ważne ? Pokazała dupe, a wy się pytacie czemu ? Kurwa, co z wami
adiemus36 napisał/a:
@Up a czy to ważne ? Pokazała dupe, a wy się pytacie czemu ? Kurwa, co z wami
My jesteśmy dorośli i potrzebujemy większej głębi obrazu
MTV jest w rekach illluminatów a robią to w celu ogłupienia baranów takich jak wy i doprowadzenie do zatracenia wszelkich granic moralności. Z powodzeniem widzę im się to udaje po waszych prymitywnych reakcjach.
Pan Żul napisał/a:
MTV jest w rekach illluminatów a robią to w celu ogłupienia baranów takich jak wy i doprowadzenie do zatracenia wszelkich granic moralności. Z powodzeniem widzę im się to udaje po waszych prymitywnych reakcjach.
Impotent?
Wspomnicie moje słowa jak wam się do dup dobiorą i was zachipują, zobaczymy kto się wtedy będzie śmiał.
Te latynosy to lubią takie klimaty, i jebać też się pewnie lubią... Widać to po tym filmiku albo po Mulher Melancia.
Przewidziane Południowoamerykańskie programy głównie w ten sposób przyciągają widzów.
Gdzie Illuminati w Ameryce Południowej? Weźcie ludzie się ogarnijcie, bo przez właśnie takie pierdolenie, nie można już publicznie powiedzieć, że WTC nie zawaliło się od uderzenia samolotu tylko od ładunków wybuchowych, bo od razu ludzie Cię biorą za wariata od jaszczuroludzi albo chemtrialsów.
Ameryka Południowa to kontynent, który najmniej jest zależny od Illuminackiego ścierwa. Latynosi mają po prostu temperament, a dupa i cycki w klimacie lasu równikowego nie robią na nikim wrażenia.
We are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death.
Life is only a dream.
We are the imagination of ourselves.
Ameryka Południowa to kontynent, który najmniej jest zależny od Illuminackiego ścierwa. Latynosi mają po prostu temperament, a dupa i cycki w klimacie lasu równikowego nie robią na nikim wrażenia.
We are the imagination of ourselves.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów