Przeraża mnie to ile nienawiści jest w religii.
To nie jest forum gdzie istnieje jakieś tabu czy poprawność polityczna. Tu istnieje wolność słowa, do momentu jak się nikogo nie obraża osobiście i nie grozi mu. Jak ktoś nie jest w stanie tego zrozumieć to powinien opuścić to forum niezwłocznie.
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmJest jakaś różnica między napisaniem "zajebię Cię brudasie/pedale" a głupim obrazkiem czy filmem który nie wszystkim leży. Zauważ że to ja dodałem filmik o metalach, gdzie robią z siebie idiotów chociaż sam słucham między innymi takiej muzyki. Czy jakiś katolik wrzucił tu jakiś śmieszny obrazek nabijający się ze swojej religii? Jakoś nie bardzo. Oni tylko umieją grozić i warczeć, gotowi zabić dla swojego Boga.
Przeraża mnie to ile nienawiści jest w religii.
To nie jest forum gdzie istnieje jakieś tabu czy poprawność polityczna. Tu istnieje wolność słowa, do momentu jak się nikogo nie obraża osobiście i nie grozi mu. Jak ktoś nie jest w stanie tego zrozumieć to powinien opuścić to forum niezwłocznie.
Dokładnie, może nie zareagowała bym w ten sposób gdyby koleś na "dzień dobry" od porównywania mnie z kupą gówna
sam jestem osobą wierzącą ale mi nie przeszkadza ten rysunek . porpostu go nie skomentowałem .
Można by to na głównej pod tytułem strony dopisać- tak w ramach przypomnienia
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?kurwa jak sie komus cos nie podoba to niech wypierdala z forum , nikt mu nie karze oglądać rzeczy znajdujących się tu . nie podoba sie to niech nie wchodzi i ma po chuju to forum a nie pierdoli i robi wielka afere
sam jestem osobą wierzącą ale mi nie przeszkadza ten rysunek . porpostu go nie skomentowałem .
Po 1: Pisząc takie rzeczy sam przeczysz swoim zasadom, jak ci sie nie podoba czyjsc komentarz, to go nie czytaj/ jw. wypierdalaj z forum, a tak przy okazji widać jaki wierzący z ciebie, na twoim miejscu nawet bym sie nie odzywal.
" jak ci sie nie podoba czyjsc komentarz, to go nie czytaj/ jw. "
jak Ci sie nie podoba jakis obrazek to go n ie komentuj !
[...] a tak przy okazji widać jaki wierzący z ciebie, na twoim miejscu nawet bym sie nie odzywal.
Nie modli się, więc nie może zabrać głosu, kiedy mowa o Twoim bogu?
a pozatym jak widzisz na sadisticu rozpierdolony leb jakiegos kolesia albo kolesia roztartego po asfalcie to dlaczego za nim nie placzesz ?? kurwa powiniennes sie za nim modlic skoro jestes " taki wierzący "
a tak w ogóle to co chciałeś pokażać pisząc swojego ktoregos tam posta ? chciałes wprowadzić zamęt na forum ??
Juz Centurion Tobie napisal ze jak sie Tobie cos nie podoba to nie wchodz na forum ( jednym slowem WYPIERDALAJ )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów