jesteś chorą kupą gówna, że takie rzeczy wstawiasz
następna zbulwersowana istota co pomyliła forum chyba
no co? Jezus też ma swoje potrzeby
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?więc na drugi raz się hamuj, i poznaj trochę forum zanim wywleczesz jakiś katolicki bełkotmoże troche zbyt dosadnie to powiedziałem ale wk****a mnie wyśmiewanie religii.
może troche zbyt dosadnie to powiedziałem ale wk****a mnie wyśmiewanie religii.
posiedz troche na forum i postaraj sie zrozumiec o co w nim chodzi
Zalogowales sie specjalnie zeby to napisac ? jakis ksiądz z Ciebie czy co ?
Jak ksiadz zapierdala dzieci w dupe to tez jest fajne ?
Gonić się wszyscy>pie***** to. możecie mnie blokować tymi marnymi ostrzeżeniami i tak tu nie pasuję! Nie jestem jeszcze tak bardzo zgorzkniały i nie muszę śmiać się z innych żeby poprawić sobie samoocenę. Nie próbujcie usuwać mi konta. Sam to zrobię z wielką przyjemnością. Księdzem nie jestem ale nosze w sobie wiarę i nikt tego nie zmieni...
Jakby to mój tata powiedział:
"Nie podniecaj się tak, bo Ci żyłka pierdząca pęknie"
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?Szanuj bliźniego jak siebie samego... żałosneGonić się wszyscy>pie***** to. możecie mnie blokować tymi marnymi ostrzeżeniami i tak tu nie pasuję! Nie jestem jeszcze tak bardzo zgorzkniały i nie muszę śmiać się z innych żeby poprawić sobie samoocenę. Nie próbujcie usuwać mi konta. Sam to zrobię z wielką przyjemnością. Księdzem nie jestem ale nosze w sobie wiarę i nikt tego nie zmieni...
Gonić się wszyscy>pie***** to. możecie mnie blokować tymi marnymi ostrzeżeniami i tak tu nie pasuję! Nie jestem jeszcze tak bardzo zgorzkniały i nie muszę śmiać się z innych żeby poprawić sobie samoocenę. Nie próbujcie usuwać mi konta. Sam to zrobię z wielką przyjemnością. Księdzem nie jestem ale nosze w sobie wiarę i nikt tego nie zmieni...
tak sie spinasz ze jak bys wsadzil se teraz w dupe wegiel to jutro wyciagnal bys diament I te forum nie sluzy do wyzywania innych do poprawienia samooceny <lol2> hahaha kurwa
o kurwatak sie spinasz ze jak bys wsadzil se teraz w dupe wegiel to jutro wyciagnal bys diament
Żal dupę ściska od tej waszej riposty błahahahaha!
sam potwierdzasz- kiedy zgłosić się po diamenty?