📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
fajne cycki
wojtas890328 napisał/a:
a znajomy mojego znajomego po 2, tesc mu pomagalznajomy po 4 latach został mistrzem polski a niedawno i europy juniorów w kulturystyce
No chęci chłopak ma,to podstawa w jego przypadku ale ćwiczenia poprawnie nie potrafi wykonać.Jeżeli rzeczywiście ćwiczy 3 lata(w co wątpię - patrząc po muskulaturze i "treningu") to przyszłości raczej dla niego nie widzę.Dieta,rozpiska,a nie chaotyczne "szarpanie" ciężarów i trochę rozumu to może chłopak wyjdzie na ludzi.
Szczerze to chłopak coś robi , a przede wszystkim ma chęci .
Lepsza pompa , niż przed monopolem żebrać o złotówkę na upragnioną nalewkę
Lepsza pompa , niż przed monopolem żebrać o złotówkę na upragnioną nalewkę
Ja pierdole Przynajmniej nie wali kuca przed kompem ma jak ma. Dzieli sie tym z ludzmi.
Ogolnie to wole ludzi ktorzy cos robia ze swoim zyciem a nie tylko pierdola i medrkuja przed kompem, jak sie robi to jak sie robi tamto a jedynie co to koniucha potrafia napierdalac calymi dniami.
Powinniscie sie pochlastac tepa lyzka na lvl pro. Ew jebnijcie filma z zycia w wow jak to szarzojecie ekipa po miescie i siejescie spustoszenie.
Pawiany z expertyzy prosimy o pare filmikow jak sie to robi poprawnie nawet bez ryjca.
Ogolnie to wole ludzi ktorzy cos robia ze swoim zyciem a nie tylko pierdola i medrkuja przed kompem, jak sie robi to jak sie robi tamto a jedynie co to koniucha potrafia napierdalac calymi dniami.
Powinniscie sie pochlastac tepa lyzka na lvl pro. Ew jebnijcie filma z zycia w wow jak to szarzojecie ekipa po miescie i siejescie spustoszenie.
Pawiany z expertyzy prosimy o pare filmikow jak sie to robi poprawnie nawet bez ryjca.
Nie wiem skąd się bierze w tzw. "polaczkach" ta cała zawiść. Każdy by każdemu najlepiej wbił nóż w plecy i hejtował wszystko co tylko zobaczy.
Koleś dobrze gada, choć może dość prostym językiem. A was już boli ten fakt.
Wyśmiać kogoś jest najlepiej i najłatwiej. Tym bardziej iż ktoś waszego pokroju może docenić wasz wkład dać piwko za to ze potrafisz wbijać ludziom, choć o życiu macie pojęcia tyle co widzieliście przed ekranem komputera z brzuchem na klawiaturze.
Koleś dobrze gada, choć może dość prostym językiem. A was już boli ten fakt.
Wyśmiać kogoś jest najlepiej i najłatwiej. Tym bardziej iż ktoś waszego pokroju może docenić wasz wkład dać piwko za to ze potrafisz wbijać ludziom, choć o życiu macie pojęcia tyle co widzieliście przed ekranem komputera z brzuchem na klawiaturze.
wojtas890328 napisał/a:
znajomy po 4 latach został mistrzem polski a niedawno i europy juniorów w kulturystyce
Jebnol by cykl Pudziana i jesli nie wyjebalo by go na ksiezyc to po roku zostal by tym mistrzem...
Dobrze chłopak sie stara. Niestety robiąc tak ćwiczenia jak to pokazuje autor, można nabawić się samych kontuzji... Ten ruch na triceps... Bezcenny:D
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów