📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej nie siedzi przed kompem.
Może i warunków chłopak nie ma ale się stara. Jakiś pomysł na siebie ma.
nie jest mistrzem techniki i pewnie nie wie co to znaczy plan treningowy, dieta i ogolne rozeznianie cwiczen na dane partie miesniowe itp. itd. dletego po 3 latach treningu wyglada jak emo 15 latek po chemioterapii
Christopher Paolini
Ja nie widzę żeby się starał, wykonuje bardzo nie poprawnie ćwiczenia i jak na 3 lata ćwiczeń wygląda bardzo słabo pewnie przez złą technikę. Bardziej mi to wygląda na pośmiewisko niż trening...............
Piwo za Ice Cube'a!
pozdro dla Bialegostoku
te "koksy" co wymienia faktyczine rozdupcaja zdrowie - gainer z kreatyną, zwykły gainer i bcaa
pozdro dla Bialegostoku
znajomy po 4 latach został mistrzem polski a niedawno i europy juniorów w kulturystyce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów