📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
adbuster zszedl na psy.
Żeś się obudził...
Za końcówkę "echo" z Predatora,piwko!
Widzę że adbaster ma coraz to mniej produktów do reklamowania gimbazie
ktoś też pomyślał w pierwszej chwili, że będzie pokazany rogalik po 1,5 roku leżenia bez opakowania?
To nie polimaty , on nie ma tutaj konta.Na kiego chuja go wrzucasz w momencie w którym prezentuje poziom niższy niż dzieci w videoblogach a sadole go nie trawią już?
Ameryka. Przecież wiadomo, że reklamy żywności mają na celu nakłonienie do zakupu. Tak samo jest z Mc'Donaldem i innymi ścierwami. Na koniec pewnie i tak wpierdolił wszystkie rogale, które kupił.
A jaki zdziwiony, że takie produkty się szprycuje już po upieczeniu. Wiem, marudzę, w kółko to samo gadam. Kiedyś gościu miał pomysły nawet niezłe. Teraz to tak jak Majewski u schyłku swej kariery telewizyjnej, byle coś było, na sztukę.
~upup
Nic nie napisałam o wyrzucaniu ale skoro jest taki mądry, żeby udowodnić coś, o czym wszyscy wiedzą...
Nic nie napisałam o wyrzucaniu ale skoro jest taki mądry, żeby udowodnić coś, o czym wszyscy wiedzą...
Co za gówno...
@Borsuczi
Wszystko, co wypuszczane jest w jako takich seriach, sadolom przestaje się podobać. Było tak z AdBusterem, SciFunem, polonistką, a ostatnio już nawet Max Kolonko i szwagry się przestają podobać. Nie dogodzisz...
Wszystko, co wypuszczane jest w jako takich seriach, sadolom przestaje się podobać. Było tak z AdBusterem, SciFunem, polonistką, a ostatnio już nawet Max Kolonko i szwagry się przestają podobać. Nie dogodzisz...
Jaskinia Niedźwiedzia jest w Sudetach a nie w tatrach tak w ramach ścisłości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów