📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
TAK!. Felietony ma zajebiste, to trzeba przyznać, i przyznaj się ty, że nawet kurwa nie obejrzałeś, tylko od razu na sadola pozapierdalałeś żeby piwo wyżebrać
Mało kto pamięta, że Osram zaczynał z hasłem: "OSRAM. Twój dom, twoje życie."
joemonster.org/art/23078/Nazwy_produktow_ktore_okazaly_sie_pomylka_na_... Kilka dni temu na JM. Przypadek? Nie sądze...
Jak dowiedziałem się z serii filmów dokumentalnych Top Gear, słowo "car"(wymawiane kar) w Albanii oznacza "Kutas".
Są tu jacyś Padżero ;P? Pewnie nie...
Chuj Ci do tego, że pisze małą czcionką.
Osram powstał w 1919 roku? Jednak trochę wcześniej bo w 1906, jestem specjalistą, możesz mi zaufać
A chuj z nim wykurwiaj...
A chuj z nim wykurwiaj...
Prosta zasada, nie podoba Ci sie - scrolluj dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów