📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Irytuje mnie ten gościu i jego braciszek. Po za tym nie rozumiem co złego jest w zarabianiu na reklamach?
Ale czarnego boga to ty nie obrażaj...
trybson się nie sprzedał ;-D
A kto ma reklamować produkty jak nie aktorzy? Na tym polega ich robota.
To jest nic - idę ostatnio przez galerię bonarka a tu koźuchowska cyt:
" Tukan, sklep to trendseter mody, np pulower damski za 79.99" itd pierdoli bez łądu składu czytając z kartki, bez empatii i emocji. katastrofa.
ps. można dać anty piwo?
" Tukan, sklep to trendseter mody, np pulower damski za 79.99" itd pierdoli bez łądu składu czytając z kartki, bez empatii i emocji. katastrofa.
ps. można dać anty piwo?
up. nie jesteś obiektywny udzielając tej odpowiedzi, człowieku-browarze
stara adbustera sie sprzedala
O ile kiedyś lubiłem te jego filmiki jak obalał normalne reklamy to już od bardzo dawna robi gówna nie mające niż wspólnego z nazwą jego kanału
Ale gówniany filmik. On nie rozróżnia grania w reklamie dla kasy od wprowadzania ludzi w błąd, że coś reklamą nie jest? Częsta zasada wśród tych śmiesznych vlogerów czyli zdobycie dużej ilości widzów wmówienie im, że się jest opiniotwórczym i się zna na czymś a następnie wciskanie im, że coś jest lepsze niż jest lepsze w rzeczywistości przez to, że jest zleceniem a nie własnym pomysłem.
Ogromny chuj w dupę temu sprzedawczykowi Adbusterowi niech skończy jak gość od sokołowa. Szczególnie za ten film.
Ogromny chuj w dupę temu sprzedawczykowi Adbusterowi niech skończy jak gość od sokołowa. Szczególnie za ten film.
Ryśiek z klanu się nie sprzedał!
A tak propo:
Przychodzi klijent do monopolowego i pyta:
- jest Jędker?
- nie ma, sprzedał się
A tak propo:
Przychodzi klijent do monopolowego i pyta:
- jest Jędker?
- nie ma, sprzedał się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów