ale mam z ciebie darcie napinaczu, szkoda że jesteś taki płytki intelektualnie
Co ma moja głębia intelektualna do tego że rzucasz na sb frazesami a jak się ciebie zapyta o argumenty do nich to zaczynasz mruczeć że jest się lewakiem, plebsem i pospólstwem i nic po za tym. Chciałbym abyś napisał argumenty popierające głoszoną przez ciebie ideologię. A ty nic poza inwektywami powiedzieć nie potrafisz więc nie wiem kto reprezentuje sobą dno intelektualne.
Co ma moja głębia intelektualna do tego że rzucasz na sb frazesami a jak się ciebie zapyta o argumenty do nich to zaczynasz mruczeć że jest się lewakiem, plebsem i pospólstwem i nic po za tym. Chciałbym abyś napisał argumenty popierające głoszoną przez ciebie ideologię. A ty nic poza inwektywami powiedzieć nie potrafisz więc nie wiem kto reprezentuje sobą dno intelektualne.
No ma dużo, ale skoro tego nie jesteś w stanie zauważyć to masz problemy z logicznym myśleniem
No ma dużo, ale skoro tego nie jesteś w stanie zauważyć to masz problemy z logicznym myśleniem
Czyli dalej nic nie potrafisz powiedzieć konstruktywnego poza obelgami i inwektywami. Szkoda, zaprzestań rzucania frazesów jeśli nawet nie potrafisz ich argumentować.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Dla mnie opis ma wydźwięk ironiczny. Pewnie się nie mylę....ale Ponury Knur mnie naprostuje wtedy.
nie ma wydźwięku ironicznego. Wcześniej gość wpadł na sb i pierniczył coś o rasie panów itp. smuty,zainteresowała mnie co wie na ten temat i jakie ma argumenty co do swojej ideologii na co przeczytałem że jestem plebsem i lewakiem. Dla mnie może być wyznawcą latającego potwora spaghetti.Tylko chciałbym wiedzieć czy gość wie o czym mówi czy pierdoli aby pierdolić a tu widać przykład typowego pozera który boi się konfrontacji i nie posiada żadnych argumentów. Wstyd dla wszystkich nazi tego świat bo gość nie potrafi się obronić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów