📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hehehe co to za tytuł ziomek ?
Zmień tytuł to temat wyleci
… sarkazmu się chwyta.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta. A czy to nie podpada pod sprzeczne z regulaminem? Szczególnie tekst drobnym druczkiem?
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta. A czy to nie podpada pod sprzeczne z regulaminem? Szczególnie tekst drobnym druczkiem?
Dobrze że obaj nie uznajamy tego punktu, prawda?
a potrafisz jednak powiedzieć coś konstruktywnego na temat wyznawanej przez ciebie ideologi czy tylko rzucać frazesami i migać się od konkretów?
Rottensparrow napisał/a:
nie
No i to już nam mówi wszystko. Gimbonazi. Tak to jest jak rocznik 1993 bierze się za nazizm. Zresztą o czym można rozmawiać z gościem którego pewnie rodzice utrzymują.
ale mam z ciebie darcie napinaczu, szkoda że jesteś taki płytki intelektualnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów