Pierdolą mnie też żydzi, w dupie mam ilu ich zginęło, bo to po prostu nie mój naród, a ja nie będę przejmował się całym światem - ale wśród tych wymordowanych byli żydzi POLSKIEGO pochodzenia. Którzy mieszkali tu z rodzinami od kilkudziesięciu a może i setek lat. Ludzie, których znali moi przodkowie. Jasne, teraz ich przodkowie domagają się kamienic i pieniędzy - ale to oni są wazonami, a nie Ci których pomordowano. I to jest "chujowe" że wy tutaj w jego działaniach widzicie jakieś pozytywne aspekty i gdybacie "a jakby żył teraz, a jakby to, a jakby tamto i sramto". Jakby żył teraz to większość waszych matek nawet by się nie urodziła, nawet nie wiecie ilu z was ma jakieś niepożądane korzenie, czy to żydowskie czy jakiekolwiek inne. Nie odmawiam oczywiście mu "wielkości" - bo był naprawdę wielki, tak jak i kilku z jego doradców. Ale jestem POLAKIEM, potomkiem ludzi którzy ginęli za ten kraj, który jak mi się wydaje "umarł" po 39. Aha - Adolf nie uratował gospodarki. Gdyby wygrał wojnę, kraj stoczyłby sie w otchłań - idol większości z was, Korwin-Mikke sam o tym mówił (a raczej pisał w felietonie).
Ps. wiem że sie rozpisałem, do szczekaczy - forum jest od dyskutowania, ja wyrażam swoje zdanie, nikogo nie obrażając, więc odpierdolcie się od mojej osoby, prośba z góry.
Pierdolą mnie też żydzi, w dupie mam ilu ich zginęło, bo to po prostu nie mój naród, a ja nie będę przejmował się całym światem - ale wśród tych wymordowanych byli żydzi POLSKIEGO pochodzenia. Którzy mieszkali tu z rodzinami od kilkudziesięciu a może i setek lat. Ludzie, których znali moi przodkowie.
Dla żydów, nawet tych polskiego pochodzenia sprawą pierwszorzędną jest honor izraela i pieniądze..
Z drugiej jednak strony współpracownicy Hitlera mordowali wszystkich na jego rozkaz, a ich umysły były przesiąknięte informacją, że czynią dobrze.
Co do "rasy panów", nie wymyślił tego niemiec a brytol, który też jako pierwszy łączył idealne niemieckie kobiety z niebieskookimi blondaskami.
Hitler był złym człowiekiem ale nie można go nazwać socjopatą, gdyż walczył za swój kraj. My go nie nawidzimy dlatego, że najechał na nasz kraj.
No dobra, zgodzę się, że radykalizm jest zły (nie tylko mowa o islamie,katoholicy mieli swoje mordowanie na krucjatach czy stosach). Ale nie można zaczynać od ludobójstwa, bo to jest najłatwiejsze dla twardogłowych. Tak samo sfrustrowani są biedni biali czy biedni murzyni. To właśnie bieda jest tym czynnikiem.
Ze Hitler niby od początku chciał masowo zabijać ludzi? Była sprawa ostatecznego rozwiązania dla żydów, która nie jest przyjmowana do świadomości przez historyków (nie wszystkich). No ale jak wyszło to wszyscy wiemy (magiczna liczba 6mln żydów- co też nie jest do końca liczbą prawdziwą).
Dla żydów, nawet tych polskiego pochodzenia sprawą pierwszorzędną jest honor izraela i pieniądze..
Nie uogólniaj, nie wszyscy żydzi to Żydzi. Wielu walczyło za Polskę podczas II WŚ.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Nie dziwię się, że go wielbili. Gdyby w Polsce pojawił się polityk, który obiecałby "zająć się" żydami, czarnuchami, arabami, pedałami i inną zarazą to też bym takiego wielbił.
Jestes zerowym gównem dla mnie ,ale mniejsza ...
Co jak co , ale Hitler był bardzo mądrym człowiekiem , i gdyby wykorzystał swój "dar" w innym celu to napraedę bardzo wiele by osiągnął. I nie nie jestem "nazi" ale szacunek do Hitlera mam pomijając fakt ,ze jestem tolerancyjny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów