Coś w tym musi być!
Coś w tym musi być!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chijwoych miał doradców dla tego przegrał
Mógł spróbować pod prysznicem nęcić cekinami 🤪
Ewentualnie zrobić pozłacane prysznice. Chociaż, z drugiej strony, pewnie by je zajebali, zanim by puszczono gaz.
-Hans, dlaczego wczoraj grupa więźniów, która szła do gazowania zaczęła klaskać i wiwatować?
-Wiesz Gunter, to były cygany i ucieszyli się jak im powiedziałem, że te prysznice są tylko dla picu
źródło:
Pierdolita waćpany, a zapomina się, że w obozach ginęli nie tylko żymianie. Były ruski, ukraince, Polacy, cyganie i wiele, wiele... Naprawdę chciałbyś wskrzesić hitlera? To już może bardziej Andersa Breivika? Myślę że Breivik za "plejysteyszyn 5" nie jedno by Ci zrobił...
Zapomniałeś napisać o pedałach. Kacapy jako ZSRR wiszą mi kalafiorem. Polaków rzeczywiście szkoda.
Gdy staramy się popatrzeć na historię tego okresu zabawne okażą się religijne dążenia do wiedzy o wolności ludzkiej woli przez naród izraela, zabawne są owe kiedy spostrzeżemy iż hitler w istocie był manifestacją woli, wpierw możemy zauważyć wpływ woli mocy nietzhego, wojny która dowodzona staje się czystym aktem duchowym, sztuki oraz wtajemniczenia w akty okultystyczne w których to kręgach dorastała jego wola, gdy spojrzymy od góry mamy z jednej strony maksymalną wolność ludzkiej woli to znaczy maksymalna władza nad losem, oraz ludzi którzy opisywali i przekazywali opis stworzenia ich twórcy najbardziej inspirujące jest że hitler był sam w swojej drodze w przeciwieństwie do dzisiejszego biegu spraw pozdrawiam
Jak się już naćpałeś, to weź używaj przecinków.
Gdy staramy się popatrzeć na historię tego okresu zabawne okażą się religijne dążenia do wiedzy o wolności ludzkiej woli przez naród izraela, zabawne są owe kiedy spostrzeżemy iż hitler w istocie był manifestacją woli, wpierw możemy zauważyć wpływ woli mocy nietzhego, wojny która dowodzona staje się czystym aktem duchowym, sztuki oraz wtajemniczenia w akty okultystyczne w których to kręgach dorastała jego wola, gdy spojrzymy od góry mamy z jednej strony maksymalną wolność ludzkiej woli to znaczy maksymalna władza nad losem, oraz ludzi którzy opisywali i przekazywali opis stworzenia ich twórcy najbardziej inspirujące jest że hitler był sam w swojej drodze w przeciwieństwie do dzisiejszego biegu spraw pozdrawiam
Czytujesz Schopenhauera?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów