18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
GlosZeZlewu 2013-09-27, 22:24 7
Za Adolfa zawsze piwko!
Zgłoś
E................k 2013-09-27, 22:41 38
Wspaniała osoba z pięknym celem i gołębim sercem , zbudujmy mu pomnik w Sosnowcu .
Zgłoś
KMD 2013-09-27, 22:51 7
Jak to kiedyś rzekł Archimedes: "wszystkie cytaty napotkane w internecie są prawdziwe".

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Shymeq 2013-09-27, 22:58 1
Jego marzenia powstrzymała armia czerwona.
Zgłoś
Światłocień 2013-09-27, 23:02 4
Cytat:

on chciał na początku od Polaków pomocy

Wat? Tego jeszcze nie słyszałem. Pewnie przez to, że czytam Wyborczą...
Zgłoś
mr.EIMIC 2013-09-27, 23:04
@Światłocień

Poczytaj sobie o pakcie Ribbentrop-Beck
Zgłoś
kroplowa 2013-09-27, 23:07
Można by tym obrazkiem podsumować każdą lewacką ideologię.
Zgłoś
Mieszkam_w_Murmańsku 2013-09-27, 23:16
@JaRusskij
Jak mieszkasz w Rosji to dawaj do mnie do Murmańska , napijemy się. (Murmańsk wieś jak cholera , ale coś w tym mieście jest).

A więc tak , na sadolu jestem parę lat. Tylko że bana dostałem bo adminów nie lubiłem
Zgłoś
V................k 2013-09-27, 23:20
Fajnie komponuje się jako zdjęcie w tle na facebooku
Zgłoś
mr.EIMIC 2013-09-27, 23:47 1
Up up

I tu się chuju mylisz!

Zjebanego furera nigdy bym na rękach nie nosił. A od lewaków nikogo nie wyzywam.

Wkurwia mnie tylko, że nie mamy szacunku do niczego, nawet do nas samych. Niemcy, Żydzi i inni od lat zmieniają historię, przeinaczają ją. A my kurwa po dupie dostajemy. A jak mamy nie dostawać, jak podchodzimy w tak zjebany sposób do takich kurew, jaką był bez wątpienia Hitler!
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-09-27, 23:54 5
mr.EIMIC napisał/a:

Up up

I tu się chuju mylisz!

Zjebanego furera nigdy bym na rękach nie nosił. A od lewaków nikogo nie wyzywam.

Wkurwia mnie tylko, że nie mamy szacunku do niczego, nawet do nas samych. Niemcy, Żydzi i inni od lat zmieniają historię, przeinaczają ją. A my kurwa po dupie dostajemy. A jak mamy nie dostawać, jak podchodzimy w tak zjebany sposób do takich kurew, jaką był bez wątpienia Hitler!

Dostajemy od wszystkich bo mamy zjebaną mentalność a szczególnie nasi politycy którzy robią laskę żydom i amerykanom tylko po to by im się przypodobać , poza tym dlaczego na lekcjach historii uczy się nas tylko tego że nas atakowali i wszędzie dostawaliśmy wpierdol a potem wyrastamy na taki naród z kompleksami co widać dobrze na przykładzie takiego zjeba jak ty
Zgłoś
mr.EIMIC 2013-09-28, 0:06
No na pewno mamy coś zjebanego pod deklem. Bo kompleksów mieć nie powinniśmy. Możemy być wręcz dumni z naszej historii. Jako jeden z nielicznych narodów nie mieliśmy organizacji kolaborującej z nazistami w czasie IIWŚ. Pytam się co te obrazki z Hitlerem kurwa tu robią? Skąd to frywolne traktowanie nazistowskich zbrodni. W głowie mi się to nie mieści! Kurwa to już powoli przekracza granice.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-09-28, 0:14 1

To jest czarny humor więc się nie dziw że ktoś możne czuć się urażony/obrażony na tym portalu.
Osoba która to wrzuciła zrobiła co celowo by kogoś sprowokować a ty złapałeś haczyk zamiast to olać lub odpowiedzieć jakimś chamskim żartem obrażającym Niemców.
Zgłoś
merh 2013-09-28, 0:15
cholera. znowu ujebali wstawkę z "tymi co leżą i nic nie robią". Ciekawe... Słynny Terrorita z dymem na pierwszym planie ,ktory pobił rekordy piw,takze został usuniety.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów