On się nie dał stłamsić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Za Adolfa zawsze piwko!
Wspaniała osoba z pięknym celem i gołębim sercem , zbudujmy mu pomnik w Sosnowcu .
Jak to kiedyś rzekł Archimedes: "wszystkie cytaty napotkane w internecie są prawdziwe".
@JaRusskij
Jak mieszkasz w Rosji to dawaj do mnie do Murmańska , napijemy się. (Murmańsk wieś jak cholera , ale coś w tym mieście jest).
Jak mieszkasz w Rosji to dawaj do mnie do Murmańska , napijemy się. (Murmańsk wieś jak cholera , ale coś w tym mieście jest).
I tu się chuju mylisz!
Zjebanego furera nigdy bym na rękach nie nosił. A od lewaków nikogo nie wyzywam.
Wkurwia mnie tylko, że nie mamy szacunku do niczego, nawet do nas samych. Niemcy, Żydzi i inni od lat zmieniają historię, przeinaczają ją. A my kurwa po dupie dostajemy. A jak mamy nie dostawać, jak podchodzimy w tak zjebany sposób do takich kurew, jaką był bez wątpienia Hitler!
I tu się chuju mylisz!
Zjebanego furera nigdy bym na rękach nie nosił. A od lewaków nikogo nie wyzywam.
Wkurwia mnie tylko, że nie mamy szacunku do niczego, nawet do nas samych. Niemcy, Żydzi i inni od lat zmieniają historię, przeinaczają ją. A my kurwa po dupie dostajemy. A jak mamy nie dostawać, jak podchodzimy w tak zjebany sposób do takich kurew, jaką był bez wątpienia Hitler!
mr.EIMIC napisał/a:
Up up
I tu się chuju mylisz!
Dostajemy od wszystkich bo mamy zjebaną mentalność a szczególnie nasi politycy którzy robią laskę żydom i amerykanom tylko po to by im się przypodobać , poza tym dlaczego na lekcjach historii uczy się nas tylko tego że nas atakowali i wszędzie dostawaliśmy wpierdol a potem wyrastamy na taki naród z kompleksami co widać dobrze na przykładzie takiego zjeba jak ty
No na pewno mamy coś zjebanego pod deklem. Bo kompleksów mieć nie powinniśmy. Możemy być wręcz dumni z naszej historii. Jako jeden z nielicznych narodów nie mieliśmy organizacji kolaborującej z nazistami w czasie IIWŚ. Pytam się co te obrazki z Hitlerem kurwa tu robią? Skąd to frywolne traktowanie nazistowskich zbrodni. W głowie mi się to nie mieści! Kurwa to już powoli przekracza granice.
To jest czarny humor więc się nie dziw że ktoś możne czuć się urażony/obrażony na tym portalu.
Osoba która to wrzuciła zrobiła co celowo by kogoś sprowokować a ty złapałeś haczyk zamiast to olać lub odpowiedzieć jakimś chamskim żartem obrażającym Niemców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów