📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
malo tego,ze filmy z 2000r sa odkopywane... wy juz zadazyliscie 'odswiezyc' filmiki z 2014roku.. brawo!
Zajebiste też tak chcę
@Up nie każdy kurwa siedzi 20h i 7 dni ww tygodniu przed kompem oglądając wszystkie strony i wszystkie możliwe filmy na YT więc nie spinaj się jak gacie w kroku że odkopują filmy
@Up nie każdy kurwa siedzi 20h i 7 dni ww tygodniu przed kompem oglądając wszystkie strony i wszystkie możliwe filmy na YT więc nie spinaj się jak gacie w kroku że odkopują filmy
chyba przyjemniej i łatwiej dla mnie jakby ktos mnie tak wystrzelił niz miałbym sam pierwszy raz skoczyć
zobaczyłem te znaczki na tytule filmu i wszystko stało się jasne, przewijać dalej...
Pomyśleć jakie zajebiste mielibyśmy nagranie gdyby po prostu przypierdolił z taką prędkością w grunt
jacy bogaci, jakbym chciał to bym sobie tak skoczyła ale mi się nie chce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów