Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa nigdy nie zrozumiem tego zjebania umysłowego. Jedzie rozpędzone auto i babka je zauważa, to zamiast się cofnąć albo nawet zatrzymać, bo to by wystarczyło to po co? Przecież lepiej się wpierdolić mu pod koła
A ja nigdy nie zrozumiem TEGO ZJEBANIA UMYSŁOWEGO, że ktoś zapierdala tak szybko w pobliżu przejścia dla pieszych!
Tobie Yarko to zawsze piwo dam za rozsadek z ilościami. Stara, dobra szkoła,
Musisz mieć interesujące życie.
A ja nigdy nie zrozumiem TEGO ZJEBANIA UMYSŁOWEGO, że ktoś zapierdala tak szybko w pobliżu przejścia dla pieszych!
A ja nie rozumiem jak mozna nie patrzec na droge jak przechodzi sie na pasach. Ten zjeb doslownie odwraca leb i zaczyna gapic sie w inna strone, pomimo bycia w polowie drogi na pasach. A potem niespodzianka bo jakis zjeb na drodze jechal za szybko.
Do tego zamiast do tyl odskoczyc, gdzie juz mial oslone jako tako. To zaczal biec do przodu. Tutaj 80% spierdolenia po stronie przechodnia i 20% po stronie kolesia co jechal po prostu szybko
A ja nie rozumiem jak mozna nie patrzec na droge jak przechodzi sie na pasach. Ten zjeb doslownie odwraca leb i zaczyna gapic sie w inna strone, pomimo bycia w polowie drogi na pasach. A potem niespodzianka bo jakis zjeb na drodze jechal za szybko.
Do tego zamiast do tyl odskoczyc, gdzie juz mial oslone jako tako. To zaczal biec do przodu. Tutaj 80% spierdolenia po stronie przechodnia i 20% po stronie kolesia co jechal po prostu szybko
Debilu nie widzisz że go przepuszcza ktoś? Jesteś aż tak ograniczony umysłowo? Typ powinien się zatrzymać tym bardziej że przejście oznakowane.
No debil Koleś nie jechał "po prostu szybko", bo prędkość nie ma tutaj nic do rzeczy. Koleś omijał pojazd, który się zatrzymał na sąsiednim pasie - spierdolenie umysłowe. A teraz się zastanów, jeśli przez pasy będzie przechodzić 100 letnia babcia z demencją i wszystkimi możliwymi chorobami, która pamięta jedynie wozy drabiniaste to kto będzie bardziej zjebany? Babcia, która nie wie, że jak jedno auto się zatrzyma to drugie niekoniecznie, a nawet jakby wiedziała to by zapomniała, czy kierowca debil pierdolony, który widzi, że auto się zatrzymało i myśli "no pewnie się zepsuł akurat przed przejściem", albo w ogóle nie myśli, bo przecież jego pas jest wolny.
Kurwa nigdy nie zrozumiem tego zjebania umysłowego. Jedzie rozpędzone auto i babka je zauważa, to zamiast się cofnąć albo nawet zatrzymać, bo to by wystarczyło to po co? Przecież lepiej się wpierdolić mu pod koła
Od dawna pewnie już planował samobójstwo, więc kierowca chciał mu tylko pomóc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów