Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta sytuacja tak bardzo pokazuje, że tu nie chodzi o żadne bezpieczeństwo, a czysty zamordyzm i bezwzględne posłuszeństwo, bo jak nie to posłuszne pieski wyprowadzą "przestępcę". Jak będą kazać żreć gówno bo C***D19 to te zjeby będą żreć z dumą, że "dbają o bezpieczeństwo".
Zezwierzęcenie, ruska mentalność - potrzeba bata nad sobą i bezwzględnego posłuszeństwa okrutnemu panu... dramat.
Jak często zmieniasz maseczkę? Bo chirurg po każdej operacji, a czasem nawet w trakcie. Przez takich debili świat wygląda,jak wygląda. Niestety, większość jest głupia i potrzebuje Pana, który poprowadzi ich za rączkę.
Nie licz na zrozumienie wśród covidowych debili, oni w to święcie wierzą jak i w to, że grupa terrorystów z plastikowymi nożami sparaliżowała cały system obronny w USA w 2001 roku
hahha jaki diota. Z resztą nie brakuje tutaj, na sadolu, podobnych mu przygłupów.
Dokładnie, siedzi taki chuj w szklanym słoiku z jakąś szmatką na ryju i poucza innych co mają robić. To jest kurwa dramat, takich to tylko na kompost.
Wyłączcie noktowizor, włączcie nagłośnienie
A w ięc to chujostwo, co się pojawia przy filmikach, to nie, że dwa razy kliknąłem, czy coś zaznaczyłem, tylko to ,,funkcja,,??? Jak to wyłączyć?
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Bierz czwartą, piątą i dziesiątą. Zbieraj naklejki icdrtyfikaty, aż zdechniesz.
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
Podoba mi się ten twój ironiczny trolling. Fajnie przejaskrawiasz lewackie niedojebanie, tak z wyczuciem, bez przesady
Łap piwerko, dobra robota.
Co oni chcą? Taki słoń to przynajmniej chroni przed czymkolwiek w odróżnieniu od "kagaców" na ryjach reszty przygłupów.
Chyba nie wiesz jak działa taka maska. ciągniesz powietrze przez pochłaniacz, ale wydychasz bezpośrednio z płucek przez zaworek w masce do otoczenia. Jak jesteś nosicielem czegoś tam, to rozsiewasz pięknie zarazę dookoła.
Chyba nie wiesz jak działa taka maska. ciągniesz powietrze przez pochłaniacz, ale wydychasz bezpośrednio z płucek przez zaworek w masce do otoczenia. Jak jesteś nosicielem czegoś tam, to rozsiewasz pięknie zarazę dookoła.
Mało tego, pojawia się jeszcze zatrucie CO2, ale tego w covidowych szkołach nie uczą. Podczas epidemii tzw hiszpanki, lekarze kazali ludziom wychodzić na świeże powietrze i nim oddychać, polsko-pisowska chujoza nakazała całkiem odwrotnie, by biznes szedł pełną parą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów