📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim cudem to chore psychicznie "coś" zdobyło dyplomy?
Zaraz schizofreników będą sędziami robić
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zaraz schizofreników będą sędziami robić
Miałam okazję mieć do czynienia z trzema transami, dwóch totalnych pojebów do których bez kija nie podchodź i którzy podpierdalali się do wszystkiego, i jeden który oprócz transseksualizmu był całkowicie normalny. I co ciekawsze, na tego nie-pojebanego naprawdę było warto popatrzeć, zaś tych dwóch zjebów wyglądało koszmarnie. Widząc taką samą korelację u feministek zakładam że to nie przypadek.
patrze kto daje piwa za te komentarze propagujące pedalstwo, a tam konto założone 11 godzin temu, i juz 400 piw wystawionych
symboliczny przykład tworzenia pozorów społecznego poparcia dla zboczonej demoralizacji
sadistic.pl/uzytkownik/shoggoth,983718
symboliczny przykład tworzenia pozorów społecznego poparcia dla zboczonej demoralizacji
sadistic.pl/uzytkownik/shoggoth,983718
majeńka napisał/a:
Widząc taką samą korelację u feministek zakładam że to nie przypadek.
Heh, coś w tym jest
Mnie od dziecka strasznie tacy ludzie obrzydzali. Taki miałem obraz usa gdy byłem mały gdy nie raz w tv pokazywali takie dziwadła z ameryki.
Najgorsze, że te chore pojebaństwo robi się modne u nas...
KomornikSądowy napisał/a:
Ameryka w pigułce. Ale w Europie też coraz więcej tej zarazy, zgadzam się, świat się kończy.
Ta zaraza raczej intelektualnie ciebie bije na głowę. Nim ona wstępnie w gówno ty się już w szambie utopisz
jak jej musi to wszystko ciążyć a w ogóle to jest nieładna i tak powiem!
Jasny chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów