📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uciekają , bo wiedzą, że są już w dupie, a dziewic i tak nie dostaną
3:0 jeden spierdolil i taki bilans powinien byc utrzymywany caly czas !!!!!!!!
Czy to jest podgląd z satelity? Czy poszkodowanymi są islamscy bojownicy? Jakiej broni użyto?
@cyborg
Czy to jest podgląd z satelity? nie to nie był podgląd z satelity
Czy poszkodowanymi są islamscy bojownicy? tak terroryści
Jakiej broni użyto? skutecznej
ja poerdole... co za cyborg
Czy to jest podgląd z satelity? nie to nie był podgląd z satelity
Czy poszkodowanymi są islamscy bojownicy? tak terroryści
Jakiej broni użyto? skutecznej
ja poerdole... co za cyborg
ciekawe czy przeżyli
Sadistic sadistic'em, ale nie wiem co w tym może być fajnego. Oni walczą o swoje prawa, a Ameryka o ropę tak naprawdę i w tym jest biznes a nie o wolność na wschodzie.. a tym bardziej śmierć.. zajebioza zginąć w wybuchu! kurwa, polecam wszystkim, lepsze to niż gotowanie obiadu. Ni to śmieszne, ni fajne, bo nie wiadomo, czy czasem nie zgineli.
ide pograc w call of duty
USA vs Araby?
Wystarczy spojrzeć na historię Arabów i tego bydła z USA. Arabowie to najstarsza cywilizacja, pierwsza religia i odwieczna potęga, a stany? Przodkowie to największy syf zesłany na zadupie z UK, wymordowali nie winnych "Indian" (mam nadzieję, że historia nie powtórzy się z Arabami...), których debil Kolumb tak nazwał, bo myślał, że dopłynął do Indii
Społeczeństwo kształtowane na przekrętach, mordach, odejściu od wszelkich zasad moralnych i manipulacji oraz debiliźmie. Arabowie mają swoją kulturę, swoje zasady, a w stanach gówniarzeria jebie się po kątach, chleje i nie ma szacunku nawet do siebie na wzajem. I wbija Wam się takie gówno na Wasz teren, próbuje mówić Wam jak macie żyć i Was okrada z dóbr naturalnych. Pierdolić te stany, jestem za Arabami.
Wystarczy spojrzeć na historię Arabów i tego bydła z USA. Arabowie to najstarsza cywilizacja, pierwsza religia i odwieczna potęga, a stany? Przodkowie to największy syf zesłany na zadupie z UK, wymordowali nie winnych "Indian" (mam nadzieję, że historia nie powtórzy się z Arabami...), których debil Kolumb tak nazwał, bo myślał, że dopłynął do Indii
Społeczeństwo kształtowane na przekrętach, mordach, odejściu od wszelkich zasad moralnych i manipulacji oraz debiliźmie. Arabowie mają swoją kulturę, swoje zasady, a w stanach gówniarzeria jebie się po kątach, chleje i nie ma szacunku nawet do siebie na wzajem. I wbija Wam się takie gówno na Wasz teren, próbuje mówić Wam jak macie żyć i Was okrada z dóbr naturalnych. Pierdolić te stany, jestem za Arabami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów