Według opisu to robota talibów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Chlop stracił głowę dla tego spacerku
To jest zastanawiające… opłaca się im na dwóch szmatoglowych marnować pociski naprowadzane ?
Chodzisz sb spokojnie jak gdyby nigdy nic a tu cię jakieś kurwy detronizują z zaskoczenia .
pojebane czasy.
pojebane czasy.
Ten pocisk to raczej był amerykański.... tyle w spadku taliby odziedziczyli, że mogą się bawić....
Może mają tego od huja i ciut ciut??
Patrz wyżej.
baronturbina napisał/a:
To jest zastanawiające… opłaca się im na dwóch szmatoglowych marnować pociski naprowadzane ?
Patrz wyżej.
Nie wiem czy pamiętacie gre Cannon Fodder. Tak mi sie skojarzyło
Oryginalny opis "Taliban Takes Direct Hit Via Missle " ... więc to nie jest robota talibów. Talibowie dostają pociskiem.
Najwyraźniej coś solidnie przejebali skoro drony ich obserwowały. Dla byle płotek nie angażuje się takiego sprzętu i pocisku.
baronturbina napisał/a:
Zapewne otrzymali w ramach zagranicznego wsparcia.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ten pocisk to raczej był amerykański.... tyle w spadku taliby odziedziczyli, że mogą się bawić....
Patrz wyżej.
W sunie dla zabawy zobaczyć jak szmaty latają
wojtekpwse napisał/a:
Nie wiem czy pamiętacie gre Cannon Fodder. Tak mi sie skojarzyło
Klasyk:)
mówcie co chcecie, ja bym się czuł wyróżniony na ich miejscu, że ktoś by zmarnował na mnie pocisk wart kilkadziesiąt k dolców
Skoczne hujki te turbańce. Leganckie wybicie z progu, ale zapewne dyskwalifikacja bo bez nart się nie liczy.
I tak właśnie by wyglądała wojna w europie, drony to przyszłość a nie jakies czołgi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów