Kolejny pokaz jak to postępowa doktryna odbija się czkawką w Szwecji kozojeb grozi że jak go zamkną/ deportuja to zabije 10 osób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Naprawdę Fajnie Napisałeś Ten Tytuł
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Coraz bardziej zaczynam tracić szacunek do szwedów. Szkoda, że nie ma napisów...
to jest propaganda, ja doskonale znam szwedzki - ten stojący dżentelmen w berecie skarży się, że ten pociąg bardzo szybko jedzie i nie da się oglądać krajobrazu za oknem, a ten stary gangus (który jest Niemcem) mówi, że musi tak szybko jeździć żeby rozjeżdżać rodowitych Szwedów, a ten dżentelmen w berecie mówi, że tak nie można, bo Szwecja to piękny kraj i piękni ludzie
Od razu widać przecież, że staruszek agresywnie siedzi i tym swoim siedzeniem obraża samego Allaha (o proroku nie wspominam nawet).
Nie znam tego języka na poziomie kartofla, ani na żadnym innym - jak większość tutaj.
Napisy kurwa, bo tam się nic nie dzieje poza jakimś bełkotaniem turbaniarza.
Napisy kurwa, bo tam się nic nie dzieje poza jakimś bełkotaniem turbaniarza.
Zaczyna od tego, że ma dziewczynę szwedkę i musi od chuja papierów wypełnić żeby mieszkać w Szwecji. Jest z Afganistanu i nie wierzy w wielki wybuch. Wierzy w allaha. Że szwedzi wcinają ziemniaki i pulpety kiedy w Somalii ludzie głodują. Że jak go wyrzucą z Szwecji to zabije 10 osób. Coś o łodziach na morzu śródziemnym i że haszysz jest lepszy od alkoholu. Jest tu ze względu na młodszą siostrę żeby ją bronić przed pedofilami. Tyle zrozumiałem.
Dziękuję, do widzenia.
Zaczyna od tego, że ma dziewczynę szwedkę i musi od chuja papierów wypełnić żeby mieszkać w Szwecji. Jest z Afganistanu i nie wierzy w wielki wybuch. Wierzy w allaha. Że szwedzi wcinają ziemniaki i pulpety kiedy w Somalii ludzie głodują. Że jak go wyrzucą z Szwecji to zabije 10 osób. Coś o łodziach na morzu śródziemnym i że haszysz jest lepszy od alkoholu. Jest tu ze względu na młodszą siostrę żeby ją bronić przed pedofilami. Tyle zrozumiałem.
Dziękuję, do widzenia.
Czyli typowy szmatogłowy wyznawca pedofila, zaćpany haszyszem, uważa, że jak Somalia (opanowana przez takich jak on)głoduje, to cały świat powinien głodować. Przyjechał bronić siostry (przed takimi jak on). Powinien uwierzyć w Wielki Wybuch i wywalić się w powietrze w Somalii. Dzięki temu chociaż sępy podjedzą.
to cóż, że ze Szwecji
niech se sami teraz z tym gównem radzą!!!!!!!!!!!
szkoda, ze takie krótkie, ciekawy dialog
za dobrze im tu jest w szwecji. dlatego ze maja azyl dostaja wszystko od systemu. mieszkania pieniadze na dzieci i inne zasilki......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów