📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech się zabojady uczą jak się szybko rozgania malpy...Wszystkie 4 strony świata czyste
Fajne ubranka
ProVVe napisał/a:
Niech się zabojady uczą jak się szybko rozgania malpy...Wszystkie 4 strony świata czyste
Trochę ci się pojebało bo to właśnie terroryści tyle że są u siebie a nie zagranicą.... co nie zmienia faktu że nadal są skurwysynami.
matce zasłony pocięli i kurwa kozaczą. Już byli tacy jedni tylko oni brali białe prześcieradła.
fajne maja peleryny, jak superman
Ich lider musi mieć srogo pod kopułą. Dawajcie teraz pomykamy w zasłonach, będzie szacunek i bogactwo.
Podał mi szaty boleścią splecione,
W krwawy szkarłat przybrane były one,
Nakładam je i niebawem w niepamięć odchodzę,
A potem jak gwiazda wśród czerni wschodzę.
W krwawy szkarłat przybrane były one,
Nakładam je i niebawem w niepamięć odchodzę,
A potem jak gwiazda wśród czerni wschodzę.
Murzyny są jak kacapy, niczego nie są w stanie osiągnąć, ale wszystko chcą zniszczyć
Przecież tam USA w 2014 wprowadziła demokrację i takie coś??
No patrz ale to Rosjanie wygrali wyścig o kosmos, a odnośnie twoich korzeni co banderowcy osiągnęli poza mordowaniem cywili?
darek1234 napisał/a:
Murzyny są jak kacapy, niczego nie są w stanie osiągnąć, ale wszystko chcą zniszczyć
No patrz ale to Rosjanie wygrali wyścig o kosmos, a odnośnie twoich korzeni co banderowcy osiągnęli poza mordowaniem cywili?
BarmanInternetu napisał/a:
Przecież tam USA w 2014 wprowadziła demokrację i takie coś??
Rosjanie się zesrali, a nie wygrali wyścig o kosmos. O moje korzenie się nie martw, mam wyłącznie polskie, a ty kacapi synu znajdź nowe miejsce na kibel pod innym drzewem, bo przez dwa lata do jednej dziury srać się nie da
A niby czym to się różni od Europy? Każdy przedsiębiorca musi oddawać 50% swoich zarobków uzbrojonej garstce ludzi (19% dochodowy, 5% składka zdrowotna, 23% VAT plus opłaty na ZUS ).
Jak ktokolwiek będzie fikał, to szybko znajdzie się uzbrojona formacja, by w mniej lub bardziej brutalny sposób, przywołać do porządku niepokornych.
Jak ktokolwiek będzie fikał, to szybko znajdzie się uzbrojona formacja, by w mniej lub bardziej brutalny sposób, przywołać do porządku niepokornych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów