Paryż, Kalifat Francuski
Paryż, Kalifat Francuski
Czeczeńcy to tchórzliwe cipy, które oddały swój kraj ruskim. W trakcie wojny czeczeńskiej sporo ich przyjechało do Polski jako uchodźcy i w niektórych miastach próbowali coś fikać. Zazwyczaj się to dla nich słabo kończyło XD
I zawsze atakują stadem jak małpy (przypadek ?)
Nie widziałem żadnej bójki z udziałem czeczena 1 vs 1
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Czeczeńcy to tchórzliwe cipy, które oddały swój kraj ruskim. W trakcie wojny czeczeńskiej sporo ich przyjechało do Polski jako uchodźcy i w niektórych miastach próbowali coś fikać. Zazwyczaj się to dla nich słabo kończyło XD
Chyba czytałeś tylko prasę kacapSSką, Czeczeni nie nie byli tchórzami. Były dwie wojny z Czeczenią, kacapSScy bandyci mordowali na potęgę, w tym kobiety i dzieci, w czym lubują się do tej pory, do tego przewaga liczebna ruSSkich była miażdżąca. To Inguszetia weszła w skład kacapii na własne życzenie, a Czeczenia po II wojnie z kacapSSkimi bandytami nie miała nic do gadania
Chwalidow jest Czeczenem i nawet brudasy robią karierę w nasze pięknej polsce
Tiger był polskim brudasem robiącym karierę w Niemczech?
darek1234,
Zapomniałeś tylko dodać, że Czeczenia jak to muslimy podzielona była na klany, Mają tam taką jedną rudą świnię, ojciec Kadyrowa i sam Kadyrow sprzedali swoich, za sznurek koralików od Putina, a jeszcze Ruskim pomogli ich wybijać.
Czeczeńce więcej z siebie dali w wojnie z Ruskimi niż Ukraina, po wojnie zostały tylko gruzy i nawet nie połowa ludności.
,
Zapomniałeś tylko dodać, że Czeczenia jak to muslimy podzielona była na klany, Mają tam taką jedną rudą świnię, ojciec Kadyrowa i sam Kadyrow sprzedali swoich, za sznurek koralików od Putina, a jeszcze Ruskim pomogli ich wybijać.
Tak, dużo tam prokacapSSkich śmieci
Czeczeńcy to tchórzliwe cipy, które oddały swój kraj ruskim. W trakcie wojny czeczeńskiej sporo ich przyjechało do Polski jako uchodźcy i w niektórych miastach próbowali coś fikać. Zazwyczaj się to dla nich słabo kończyło XD
zobacz takiego kalidova czy innych alsambeków - potrafią sie zasymilowac jak turasy w niemczech