📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wraz z przeniesieniem produkcji do Chin Ameryka skazała się na utratę hegemonii światowej, a obecny narastający kryzys jest tego efektem. Będzie coraz gorzej, bo Biden nie zamierza faktycznie zarządzać tym kryzysem, a jedynie zasypywać problemy drukowanymi pieniędzmi.
Mzimu napisał/a:
Będzie coraz gorzej, bo Biden nie zamierza faktycznie zarządzać tym kryzysem, a jedynie zasypywać problemy drukowanymi pieniędzmi
to coś jak u nas... system amerykański...
Mzimu napisał/a:
To skuteczny prezydent. On nie ma za zadanie zarządzać, tylko sprawiać by tak właśnie było. Po to przecież jego koszerni mocodawcy i ich lewackie pieski, umocowały go na tym stanowisku, mimo jawnego pedofilstwa.bo Biden nie zamierza faktycznie zarządzać tym kryzysem
Mieć 90% mediów i hollywood to wielka moc.
Dobrze ze Police wpadł na czas.
Raczej genów to oni w tej Ameryce za dobrych nie mają, wszelkie zbiry, więźniowie, cwaniaki czasów kolonialnych. Potem jedni z najznakomitszych zbieraczy bawełny, dlaczego czarny do zbierania bawełny bo duży kontrast i taki nie miał jak się schować. Ogólnie ameryka to takie szambo ludzkich degeneratów. Otrzywiście są tam ludzie też normalni ale to już inna historia.
mimo że czarnoskórzy stanowią aż 14% populacji USA, odpowiadają za zaledwie 0,01% przestępstw w Polsce
Mam nadzieje, że jak umrę to w zaświatach dorwę tego śmiecia co spuścił to z łańcucha i porządnie go wyrucham w mordę.
To jest powtórka wojny secesyjnej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów