📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Robi zacier na Amarenę.
Murzynki wolę z chowu klatkowego.
phrontch napisał/a:
Kolejne wegańskie danie z uprawy ekologicznej, murzynka z wolnego wybiegu
Murzynki wolę z chowu klatkowego.
Halman napisał/a:
murzyn w klatce jest bezużyteczny...
Ale nic nie ukradnie i nie spierdoli na drzewo.
35i napisał/a:
Ale nic nie ukradnie i nie spierdoli na drzewo.
A jak niby ma zbierać bawełnę?
ale musisz go karmić za darmochę i łajno spod klatki wyrzucać kiedy on sie będzie z nudów pod pachami drapał...
taka forma świadczeń socjalnych. Czekaj...
bloodwar napisał/a:
A jak niby ma zbierać bawełnę?
Są kombajny, murzyn jest mało wydajny i często trzeba mu batem przypominać do czego został stworzony. Myślałem bardziej o trzymaniu murzyna w celach rozrywkowych, na przykład o opiekaniu nad ogniskiem, czy coś w tym stylu.
Halman napisał/a:
ale musisz go karmić za darmochę i łajno spod klatki wyrzucać kiedy on sie będzie z nudów pod pachami drapał...
taka forma świadczeń socjalnych. Czekaj...
Kto mówi o karmieniu? Zepsuje się, to się nowego wsadzi.
Ona wciera kapstaicyne w piździsko.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Pokarm dla białego ścierwa wspierającego BLM. Nawet czarne ścierwo jest wyżej w hierarchii od lewackich spierdolin.
Mi się wydaje ze część papryczek to habanero ok 300 k jednostek , większość ludzi jalapeno 8k uważa za ostre. Jeba....utka .
tabasco przy tych papryczkach jest mdłe
Dokładnie a od prawiczych stulejek katotalibańskich to szczyt cywilizacji.
kubol napisał/a:
"Jestes laską ostrą jak tabasko..."
tabasco przy tych papryczkach jest mdłe
Rebeliant napisał/a:
Pokarm dla białego ścierwa wspierającego BLM. Nawet czarne ścierwo jest wyżej w hierarchii od lewackich sp***olin.
Dokładnie a od prawiczych stulejek katotalibańskich to szczyt cywilizacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów