Ukaranie czarnoskórego jegomościa za czyn jaki popełnił, a gdy ku uciesze gawiedzi wisi sobie stara się jeszcze rzucać zaklęcia jakieś leśne, uroki czyniąc lub żegnając się z gąską. Opony mogły być już sprowadzane na miejsce kaźni więc co mu pozostało jak nie lament?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie taka kara za drobne przewinienia plus wrzuta do netu to nie byłby taki zły pomysł. Tylko ile musiałby taki Tusk wisieć, predzej belka by spruchniała.
Ty fantastico nie pierdol tylko wrzucaj drugą część na harda
Co oni internetu nie mają? Od dawien dawna ała w barki robi się tak:
Normalnie 100 lat za murzynami...
Cytat:
Strappado
Tortura, nazywana również wahadłem była wyjątkowo prosta. Zamiast złożonego mechanizmu wykorzystywała jedynie kołowrót z liną, punkt do jej zaczepienia i grawitację. Polegała na podnoszeniu ofiary za skrępowane za plecami ręce.
Jej efektem było zerwanie mięśni i więzadeł i towarzyszący temu dotkliwy ból, połączony niekiedy z pękaniem skóry. Dla wzmocnienia efektu do nóg torturowanego dołączano dodatkowe obciążenia
Qbiini napisał/a:
Co oni internetu nie mają? Od dawien dawna ała w barki robi się tak:
ssmani w aushwitz tak zydow wieszali
Już chyba wszystkie opony w okolicy wypalili, że tyle im to schodzi.
co ludzie ludziom potrafią zrobić to się w głowie nie mieści
Macie coś z czeluści:
Kiedyś czytałem o ciekawym sposobie "katowania". Więźnia przywiązuje się tak by głowę miał skierowaną do góry i nie mógł nią ruszać, następnie puszcza się kroplami wodę na jego czoło, i wtedy wystarczy tylko poczekać.
Kiedyś czytałem o ciekawym sposobie "katowania". Więźnia przywiązuje się tak by głowę miał skierowaną do góry i nie mógł nią ruszać, następnie puszcza się kroplami wodę na jego czoło, i wtedy wystarczy tylko poczekać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów