Podczas oglądania filmu MC Grzesia przypomniał mi się filmik, w którym koleś z genialnym głosem wkręca ludzi w Black Ops II. Niektórych nawet trochę wystraszył w to Halloween.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Głos zajebisty, ale... Wkręcanie takich gówniarzy nie należy do zajebistych umiejętności
W chuj dupeczek gra w tą chujową gierkę czy to po prostu gówniarze przed mutacją?
Skąd on wiedział skąd są ?
bloodwar napisał/a:
W chuj dupeczek gra w tą chujową gierkę czy to po prostu gówniarze przed mutacją?
Swego czasu gralem godzinami w ta niechlubna gre i... tak. Gra w nia pierdylion dupeczek (tak jak w kazde COD'y) lecz praktycznie wiekszosc to USA
Dobry Nygga. Kanał też niczego sobie
Niestety nie rozumiem po angielsku.
jakby jeszcze na końcu było jakimś cudem coś w stylu że powie moje imię i gdzie mieszkam to bym sie posrał
up przeciez ich tak wkrecil, podal dokladna miejscowosc gdzie gosciu mieszka i wiedzial jak sie nazywa
PTX napisał/a:
up przeciez ich tak wkrecil, podal dokladna miejscowosc gdzie gosciu mieszka i wiedzial jak sie nazywa
niby 20 lat, ale czytanie ze zrozumieniem chyba kuleje
Mistrz, zazdroszczę mu barwy głosu w chuj.
Zerknijcie sobie na kanał tego gościa: VirtuallyVain. Są jeszcze 2 filmiki z cyklu African Drug Lord, ale i tak najlepsze jest jak naśladuje głos starego pedofila z serialu family guy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów