18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
MaxKing 2010-10-30, 0:59
To cienko, pograłbyś jeszcze trochę i zostałbyś królem Etiopii. A AIDS możesz sprzedać za dziewicę. Trzeba było sprawdzić czy te krowy były dymane.

Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Zgłoś
szefooo 2010-10-30, 1:15
Właśnie wykonałeś swój pierwszy ruch.
Jak każdy kto wykonuje pierwszy ruch otrzymujesz gratis AIDS.

ironią w ryj
Zgłoś
Lavinka 2010-10-30, 13:16
Ciekawe, ile płacili inni użytkownicy za wdępnięcie na kurczaka:P może wg taryfy kfc?

Illusion is the first of all pleasures... What's the second one?
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-10-30, 15:52
Płacili wodą pitną

XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...
Zgłoś
johnyzlampy 2010-10-30, 17:25 20
W monopoly na murzynów są same pola "idziesz do więzienia"
Zgłoś
darkzachi83 2010-10-30, 18:13
Ciekawe ciekawe a jak już masz kupioną kobietę to czy możesz jej cycek przywiązać do jednego a drugi do drugiego pola ?? bo one tam taki gumiasty biust mają ...
Zgłoś
RastaMan 2010-10-30, 18:14 1
zagraj se w polskie monopoly, może zdobędziesz budynek sejmu, dwie kaczki (z czego jedną wypchaną) i krzyż (jak nie wsadzą cie do pierdla za zbyt małą broń)

kawał jest gorszy niż hujowy... wypierdalaj rasisto!
Zgłoś
~tip.top 2010-10-30, 18:25 16
wersja dla kobiet:

wersja dla czarnych

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
karus 2010-10-31, 10:47 2
johnyzlampy napisał/a:

W monopoly na murzynów są same pola "idziesz do więzienia"

a na katrach niespodziankach "zostales postrzelony"
Zgłoś
3StepsAhead 2010-11-21, 12:59 1
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów