...na rozstrzyganie sporów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
U naszych sportowców sprawdzają prędkość piłki, a u nich ilość uderzeń na minute.
nie potrafili sie dogadac czyj projekt najnowszego mostu jest najlepszy... mozeliwe tez, ze klocili sie jakim sposobem beda operowali na sercu.
Podchwycili od Bialych Panow . Spodobalo sie i zostalo, tak sie tworzy tradycje.
Drodzy przedmówcy, ja rozumiem że niecywilizowane murzynki są pocieszne. Ale śmianie się z nich w ten sam sposób cały czas jest nudne i uwłaczające nam, białym.
To jak z pisaniem głodzi, że materiał własny, śmieszy tylko przez pierwsze 1793 razy.
Pragnę również przypomnieć, że oni co prawda pociesznie brykają, ale to nas pis rucha w dupę a tylko kwiczymy, że boli i niech posmarują. Więc nie bardzo możemy rumakować...
*pisaniem Flodzi
To jak z pisaniem głodzi, że materiał własny, śmieszy tylko przez pierwsze 1793 razy.
Pragnę również przypomnieć, że oni co prawda pociesznie brykają, ale to nas pis rucha w dupę a tylko kwiczymy, że boli i niech posmarują. Więc nie bardzo możemy rumakować...
*pisaniem Flodzi
sothis napisał/a:
Drodzy przedmówcy, ja rozumiem że niecywilizowane murzynki są pocieszne. Ale śmianie się z nich w ten sam sposób cały czas jest nudne i uwłaczające nam, białym.
*pisaniem Flodzi
W tym wypadku nie było skakania po głowie tylko honorowa walka dwóch osobników, która miała jakiś spór rozwiązać. To w zasadzie bardziej cywilizowane niż ruskie pizdy co na jednym filmie w pięciu gościa sprały!
baronturbina napisał/a:
W tym wypadku nie było skakania po głowie tylko honorowa walka dwóch osobników, która miała jakiś spór rozwiązać. To w zasadzie bardziej cywilizowane niż ruskie pizdy co na jednym filmie w pięciu gościa sprały!
A rozwiązał? Na końcu dalej zbędne dyskusje. Najskuteczniej konflikty rozwiązują kartele.
U nas rycerze walczyli na miecze, szlachta na szable....
tutsi i hutu też tak zaczynali, a skończyli na wyrżnięciu 24% narodu
Widać że kara chłosty jest w nich głęboko zakorzeniona
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
U nas rycerze walczyli na miecze, szlachta na szable....
Czasy idą do przodu. U nich nie średniowiecze a już czasy wojny secesyjnej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów