Zdepczcie mnie za to,zabicie,obrażajcie.Ale "Kiedy z polskich stadionów zniknie wszelki blask,nadejdzie czas,gdy docenicie NAS".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
stasiu.93 napisał/a:
Kurwa dziady pierdolone ze sie tak wyrażę moze i są zniszczone stadiony ale nie wszyscy kibice do tego doprowadzają a zaledwie jakis procent przyjdź na mecz poczuj klimat zobacz te cuda artystyczne jakimi są oprawy dorzućmy do tego piro i jest spektakl bardziej zajebisty niz Romeo i Julia Williama Szekspira. Co do kiboli gdyby wybuchła wojna to bys spierdalał z tego kraju a oni bronili by barw i granic naszej ojczyzny kazdy masz swoją pasje nasza pasja to piłka i kibicowanie swojej drużynie nie zależnie gdzie ona gra i z kim !
Ciągle gadacie o tym,że wszyscy by spierdalali , a kibice w razie wojny zostali. Powiedz mi proszę, skąd masz takie informacje? Czy była jakaś wojna ostatnimi laty, gdzie zostali tylko pseudo-kibice w obronie jakiegoś narodu, a wszyscy ludzie uciekli ? Niech sobie każdy sam odpowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów