Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje
Zawisza Bydgoszcz rozjebała własny stadion -.-
nie no prawie nie am takich akcji w ciągu 3 lat -.-
Nie wiem jak tam u ciebie w Burkina Faso ale u nas za Prawdę do pierdla się nie idzie (przynajmniej już)
chcę abyś i chociaż wynik w plecy
śpiewasz dalej, zdarte gardło cię leczy
to niby parę lider, paru piłkarzy, wiesz
niby w polskiej lidze nic się tu nie zdarzy też
ale gdy płoną race i śpiewają trybuny
znowu wygramy, nie ważne u nas, czy u nich
poczucie dumy, gdy tamci mówią o nas
to dla tych, co zarywają życie na stadionach"
Ostra amunicja i pałować
Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
nie Ekstraklasa, ale dlaczego mamy się ograniczać do najwyższej klasy rozgrywkowej - przecież kibice wszędzie się zachowują podobnie. Choćby na meczu Zawiszy z Widzewem w 2010 ... tam też pewnie policja sprowokowała ŁKSiaków wspierających przydupasów z Bydgoszczy. Swoją drogą bardzo wygodne wytłumaczenie - bo policja zawsze sprowokuje tych biednych niewinnych kibiców nie dopuszczając do napierdalania się po mordach - a oni przecież tylko chcieli pierdolnąć tego po drugiej stronie klatki krzesełkiem w łeb ...
a na ustawkach napierdalajcie się ile wlezie - tylko albo wykupcie sobie specjalne ubezpieczenie zdrowotne, bo leczenie sporo kosztuje miliony polskich podatników, albo skutecznie się pozabijajcie, by to leczenie nie było potrzebne.
Wszystko prowokuje policja. To ona gazem i pałą zagania biednych uczciwych kibiców do wyrywania krzesełek i rzucania rac, petard, które przy wejściu na stadion wciskała każdemu. No bo po co normalny kibic wnosiłby na stadion petardy? To wszystko wina policji!
Zawisza Bydgoszcz rozjebała własny stadion -.-
nie no prawie nie am takich akcji w ciągu 3 lat -.-
Nie wiem jak tam u ciebie w Burkina Faso ale u nas za Prawdę do pierdla się nie idzie (przynajmniej już)
Wow, Ty to jesteś i ta Twoja wiedza powala.......
Teraz dotknąłeś mojego czułego punkty.
Nie da się ukryć, że nie było Cie na tym meczu i na pewno nie masz pojęcia co tam sie działo, więc Ci to opowiem...
Zadymę zaczęli kibole, jak to ładnie było nazwane w mediach-nie mam pojecia czemu tak bardzo podreślano ten zwrot że "rozróbę zaczeli łódzcy kibice na meczu Zawisza-Widzew", nie można powiedzieć, że to kłamstwo ale to jest klasycze manipulowanie faktami - awantura zaczęła sie od kibiców 2 łódzkiej drużyny, która przybyła i zasiadła na sektorach Zawiszy-ŁKS. Gdybyś zerknął na jakikolwiek materiał filmowy lub popatrzył na zdjęcia to może poznał byś jak byli ubrani zadymiarze... chociaż Ty i tak nie masz pojęcia pewnie o czym napisałes...
Tak czy inaczej powiem tak, jestem kibicem od wielu lat mam sporo wyjazdów na swoim koncie (w tym momencie dobijam do 50) widziałem juz nei jedno, i sprawe oceniam pół na pół. ! połowa to kibice którzy chca wyładować energię w najgłupszy z mozliwych sposobów, tyczy sie to wszystkich drużyn bez wyjątku.
2 sprawa to policja i ochrona, którzy potrafia zrobic takie zamieszanie i takie spusztoszenie, że to jest wrecz niewiarygodne-ale o tym nikt nie mowi.
Kolejna sprawa przemawiająca na totalna niekorzysc naszych szanownych Panów Policjantów to to, żę znając bardzo dobrze postacie które biora udział w takich zajściach nic z tym nie robią, NIC. W Anglii takie awantury a nawet większe były na porządku dziennym, ale wystarczyło zrobić przyzwoity monitoring i co najważniejsze, umieć z niego skorzystać i wszystko sie skończyło.
A teraz ostatnia kwestia-piro. Ci którzy pierdolą glupoty, ze takie rzeczy powinny sie dziec poza stadionami to male pizdki ktore nie dorosly zeby rozmawiac na tematy doroslych, ktorzy nigdy nie poczuli emocji wyzwalanych piekna oprawa wspierana przez tysiace gardel dopingujacych swoja druzyne, sugeruje zeby dalej grali w fife i nie otwierali geby.
To tyle
dziękuje
ps
mecz o ktorym nieszczęśliwie wspomnialeś był meczem PP nie ekstraklasy, więc znowu pudło....
Przestań pizdo zwalać kurwa wszystko na TVN i wyborczą. Taki żeś się kurwa w huj mainstreamowy zrobił że ja pierdolę.
Kibiców w Polsce już nie ma. Na każdym meczu jest jakaś rozróba a potem bijatyki po osiedlach. Jak się tym pseudo dziwkom policja do dupy dobiera to wysyłaja bandę cipek do telewizji i gazet że rząd zabiera się za kibiców żeby odwrócić uwagę od problemów w państwie. CO ZA KURWA POMYSŁ?!?!?!?!
Tusk jest debilem bo powienin powiedzieć wam wszystkim: huj Wam w dupe i jak chcecie miec bezpiecznie na meczach to niech zarząd "ekstra"klasy wynajmuje firme ochroniarska. Huja kibicujecie. może 5-10% ludzi przychodzi zobaczyć mecz. Reszta to niedojebane bydło bez średniego wykształcenia któe nie chce sie wyrzyć i kozaczą bo w 30 najebia gimnazjaliste i zabiorą mu telefon. Mieszkam w Krakowie i widzę jakie młoty jeżdżą na mecze. Każda bojówka ma powiązania z jakimiś lewymi intersami i przestań pierdolić o prowokacjach dziennikarskich czy innym gównie bo widać jaki poziom reprezentujesz.
I klasyka dla Ciebie
Przestań pizdo zwalać kurwa wszystko na TVN i wyborczą. Taki żeś się kurwa w huj mainstreamowy zrobił że ja pierdolę.
Kibiców w Polsce już nie ma. Na każdym meczu jest jakaś rozróba a potem bijatyki po osiedlach. Jak się tym pseudo dziwkom policja do dupy dobiera to wysyłaja bandę cipek do telewizji i gazet że rząd zabiera się za kibiców żeby odwrócić uwagę od problemów w państwie. CO ZA KURWA POMYSŁ?!?!?!?!
Tusk jest debilem bo powienin powiedzieć wam wszystkim: huj Wam w dupe i jak chcecie miec bezpiecznie na meczach to niech zarząd "ekstra"klasy wynajmuje firme ochroniarska. Huja kibicujecie. może 5-10% ludzi przychodzi zobaczyć mecz. Reszta to niedojebane bydło bez średniego wykształcenia któe nie chce sie wyrzyć i kozaczą bo w 30 najebia gimnazjaliste i zabiorą mu telefon. Mieszkam w Krakowie i widzę jakie młoty jeżdżą na mecze. Każda bojówka ma powiązania z jakimiś lewymi intersami i przestań pierdolić o prowokacjach dziennikarskich czy innym gównie bo widać jaki poziom reprezentujesz.
I klasyka dla Ciebie
Zawisza BDG - Widzew?
Dobra to też było sprowokowane przez policje mimo sztamy Zawiszy z ŁKS a jak wiadomo ŁKS i Widzew za sobą nie przepadają.
Patologia w chuj szerzy się na stadionach.
@edit
Tak nie czytałem poprzednich wypowiedzi w temacie. Możesz pociągnąć mi laske.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów