18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Against modern football
PiotrTAG • 2012-07-17, 21:21
Zdepczcie mnie za to,zabicie,obrażajcie.Ale "Kiedy z polskich stadionów zniknie wszelki blask,nadejdzie czas,gdy docenicie NAS".

Zgłoś
myx 2012-07-18, 11:32 14
Sister2291 napisał/a:

Kibole pierdolone, wszystkich powinni palowac zabierac na dolek i znowu palowac

Rodzinna tradycja?ZOMO?
Zgłoś
dadzbog2 2012-07-18, 18:35
Nie i chuj.
Zgłoś
P................e 2012-07-18, 18:36
bartekmmm napisał/a:

Docenimy? Za co? Za zjebane mecze? Za zniszczone stadiony? Idź w pizdu.

yy.... ? dziecko, idź chociaż raz na mecz i jeśli tak tam nie jest to włóż sobie kijek w dupe, i chodź na mecze tak co tydzień, za każdym razem kiedy będize inaczej niż piszesz, wsadzaj sobie kijek lub kaktus w dupę.
Zgłoś
anonymousm 2012-07-18, 18:48 1
Oprawa artystyczna? Artystyczna? Chyba was pojabało... Bardziej artystyczny jest ten betonowy tupolew niż wasze kilomterowe szmaty i świeczki kolorwe i przyśpiewki wieśniakowe.
Zgłoś
Maelren 2012-07-18, 18:53 1
vimeo.com/43051867 nice... szkoda, że trochę inna tematyka...
Zgłoś
noe82 2012-07-18, 18:58 1
ja również nie generalizuje kibicowania i nie wkładam wszystkich kibiców do jednego worka, ale niestety tak jest i tego nie da się ukryć że zadymy i największy odsetek wandalizmu jest u kiboli stadionowych. a co oznacza to że prowokacją są odkręcone krzesełka na stadionie? bo nie za bardzo rozumiem.
zapytam w prost w jakim innym sporcie kibole i tzw chuliganka "grilluje"? jeśli wiecie zapaleni kibice o co mi chodzi.
@TomBoy powiedz mi dlaczego w naszym kraju, względem innych państw na stadionach mamy/mieliśmy kraty 4 metrowe jak w klatce dla małp w warszawskim zoo? ludzie zamykają ludzi w wiezieniach, a zwierzęta w klatkach.
to przykre co sie dzieje na stadionach, to chore żeby ludzie bali sie chodzić na mecze, a jak ido to z przeświadczeniem że mogą dostać w łeb racą lub skórką od banana
piro- jak najbardziej ale po meczu i nie na stadionie, oprawa świetna sprawa-najwięcej pracy mają ultrasy i nie chodzi mi o to tylko o ty małpy które przychodzą na mecz nie po to by kibicować, tylko po to by dojebać drużynie przeciwnej, sami o sobie mówią że mecze ich nie interesują.
kurwa na chuj ja to pisze i tak obrońcy kiboli nie kibiców wiedzą lepiej.
Zgłoś
Jai 2012-07-18, 18:59 18
Jak czytam to pierdolenie o biednych kibolach to mnie zbiera na rzygi. Co to kurwa jest, policja ich prowokuje, więc zamiast wjebać policji, powyrywają i połamią krzesełka na stadionie swojej "ukochanej" drużyny, narażając klub na koszta. I pieprzenie pt.
TomBoy napisał/a:

Sprowokowane - może złego słowa użyłem, ale udowodniło niezależne śledztwo (tego już media nie podały), że w barierkach i krzesełkach były źle przymocowane śruby.

No przecież śmiech na sali. To jak dzieciom, trzeba wszystko sprzed ręki zabierać, bo się tym zabiją? To ludzie są, czy bezrozumne trolle, co weźmie w łapę to rozjebie?

I kolejny objaw geniuszu:
TomBoy napisał/a:

I zwróć uwagę na zachowanie policji, które nie reagowało na początkowe ,,rozruchy" kibiców, dopiero poczekali aż skoczą sobie do gardeł.

To jak to jest w końcu? Jak policja reaguje - to prowokują. Jak nie reaguje - to źli, bo za długo czekali.
Jak policja zareaguje zanim się zacznie burda - kibolki mówią, że się nic nie działo, policja ich zaczęła napierdalać, sprowokowała zadymę.

Jak policja zareaguje jak się już burda zacznie - to jakim prawem do tego dopuścili, że się kibole po ryjach piorą.

CHORE.
Normalny człowiek idzie na mecz obejrzeć widowisko sportowe ( w koszykówce też się robi oprawy meczy, nikt się potem nie leje po ryjach), wychodzi z meczu NIE RZUCAJĄC KRZESŁAMI i idzie sobie się spokojnie z radości lub smutku napić, NAWET z kibicami drużyny przeciwnej, bo wie, że to nie jego wrogowie, a normalni ludzie którzy kochają ten sam sport - zwyczajnie w innych barwach.

Dlatego nie lubię piłki nożnej - przez to napinanie się. Ja kibicuję jednej drużynie, Ty drugiej - z miejsca wrogowie. Debilizm.
Zgłoś
Danio172 2012-07-18, 19:04 1
Tak się sracie o kiboli!? A po euro co było?? "Dlaczego nie było kibiców"... Zimoch WIELKĄ flagą się zajął... Ależ ona była ku^wa wielka... większe są robione podczas meczów ligowych i tańszymi kosztami... Więc po euro było widoczne jak brakowało wszystkim kibiców!
Zgłoś
noe82 2012-07-18, 19:12 2
@Jai
święte słowa.
powinno być jak za czasów PRL, grzecznie całymi rodzinami, a jak miałeś problem to czekała cie guma i wąskie drzwi.
kiboli stadionowych zapraszam na jeden mecz koszykówki, siatkówki czy piłki ręcznej, znając życie bedą wyglądać jak pantofelek/amebka wśród konsylium rektorów uczelni wyższych.
Zgłoś
TaZmaN 2012-07-18, 19:18 2

18 vs 30

If You know what I mean...

"Biada tym którzy uznają autorytet za prawdę, nie prawdę za autorytet"
Zgłoś
Szalonooki 2012-07-18, 19:21
Danio172 napisał/a:

Tak się sracie o kiboli!? A po euro co było?? "Dlaczego nie było kibiców"... Zimoch WIELKĄ flagą się zajął... Ależ ona była ku^wa wielka... większe są robione podczas meczów ligowych i tańszymi kosztami... Więc po euro było widoczne jak brakowało wszystkim kibiców!

Jak to nie było kibiców? A Zimoch postulował o największą, możliwą do wniesienia na stadion flagę i... tak też się stało. Większa na zasadach UEFA by nie przeszła, panie kibic.

Kibiców nie brakowało. Czasami był nawet nadmiar
Zgłoś
MarGunio 2012-07-18, 19:35
Nieważne , idźcie się pozabijać
Zgłoś
pawel0907 2012-07-18, 20:00 1
Ja pierdole nie dodaje zazwyczaj komentarzy no ale kurwa teraz się powstrzymać nie mogłem... chłopie czego się podniecasz że idziesz robić zadymę na stadionie, który jest kurwa budowany za pieniądze podatników czyli nasze... Pierdolnij się następnym razem mocno w główkę... albo idź kogoś pobij i dodaj jakiś cytat że jesteś przezajebisty... kurwa no powpierdalałbym takich do jakiś kurwa chuj wie jakich łagrów niech chuje zapierdalają jak nie potrafią się bawić jak normalni kibice.
Zgłoś
helly 2012-07-18, 20:20 1
Mówiąc "docenicie NAS" masz na myśli oczywiście policjantów? Tak, postaramy się wyplenić ten kibolski chwast z naszych stadionów!
Zgłoś
Coliber 2012-07-18, 20:34 1
No wszystko fajnie tylko dlaczego tyle osób dostaje wpierdol za kibicowanie innej drużynie?
I nie mówię o tzw. "ustawkach" gdzie biją się Ci co chcą. Jeśli barwy klubowe są tylko pretekstem do napierdalania się, to ja popieram wszystkie działania policji wymierzone przeciwko takim "kibicom".
I uprzedzając, nie mam nic do ludzi którzy faktycznie przychodzą na stadiony dla atmosfery i żeby spędzić przyjemnie czas.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów