Zdepczcie mnie za to,zabicie,obrażajcie.Ale "Kiedy z polskich stadionów zniknie wszelki blask,nadejdzie czas,gdy docenicie NAS".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Docenimy? Za co? Za zjebane mecze? Za zniszczone stadiony? Idź w pizdu.
Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje
nic nie trzeba wskazywać, co to znaczy prowokowanie policji, bo nie wiem, jak się bydło zachować nie potrafi to traktuje się jak bydło, wskaz mi jakiś mecz piłki siatkowej w którym siedzi takie bydło jak na stadionach.
TomBoy napisał/a:
Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje
wyborczej nie tykam, a z TV to tylko filmy dokumentalne, chujowo trafiłeś
wskazuję:
Kurwa dziady pierdolone ze sie tak wyrażę moze i są zniszczone stadiony ale nie wszyscy kibice do tego doprowadzają a zaledwie jakis procent przyjdź na mecz poczuj klimat zobacz te cuda artystyczne jakimi są oprawy dorzućmy do tego piro i jest spektakl bardziej zajebisty niz Romeo i Julia Williama Szekspira. Co do kiboli gdyby wybuchła wojna to bys spierdalał z tego kraju a oni bronili by barw i granic naszej ojczyzny kazdy masz swoją pasje nasza pasja to piłka i kibicowanie swojej drużynie nie zależnie gdzie ona gra i z kim !
noe82 napisał/a:
nic nie trzeba wskazywać, co to znaczy prowokowanie policji, bo nie wiem, jak się bydło zachować nie potrafi to traktuje się jak bydło, wskaz mi jakiś mecz piłki siatkowej w którym siedzi takie bydło jak na stadionach.
Porównaj sobie liczbę kibiców w hali sportowej do liczby kibiców na stadionie. I dodaj do tego zorganizowany doping (gniazdowy, bębniarze itp..).
Sprowokowane - może złego słowa użyłem, ale udowodniło niezależne śledztwo (tego już media nie podały), że w barierkach i krzesełkach były źle przymocowane śruby. I zwróć uwagę na zachowanie policji, które nie reagowało na początkowe ,,rozruchy" kibiców, dopiero poczekali aż skoczą sobie do gardeł.
I uważaj z nazywaniem kibiców bydłem, bo być może to oni kiedyś Tobie dupę będą ratować
@bartekmmm
Czytaj uważnie mój post - zorientuj się skąd jest filmik.
Na stadionie nie byli, a zabierają głos... z takimi ludźmi nie ma nawet co dyskutować. Przejrzyjcie na oczy w końcu!
Ja1948 napisał/a:
Na stadionie nie byli, a zabierają głos... z takimi ludźmi nie ma nawet co dyskutować. Przejrzyjcie na oczy w końcu!
Cieszę się, że znalazłem zrozumienie. I podpisuje się pod Twoim postem. Piwko!
I kolejny temat o biednych, niewinnych kibicach i złej policji, która bije przy każdej okazji bez powodu. Benny Hill kurwa, czy może raczej Wilk i Zając?
Przestańcie dyskutować z bezmózgami, bo po prostu nie wygracie - pomyślcie o sobie, poziomie jaki reprezentujecie i czy chcecie zniżać się do poziomu ludzi dla których całym życiem jest klub sportowy i napierdalanie wszystkiego wokół "w jego imieniu".
I zaraz znowu będzie "Danielek niewinny, Danielek szedł na marsz tylko popatrzeć, Danielek miał 10 kilo kamieni przy sobie, bo mu mama później kazała ogórki kisisć".
Przestańcie dyskutować z bezmózgami, bo po prostu nie wygracie - pomyślcie o sobie, poziomie jaki reprezentujecie i czy chcecie zniżać się do poziomu ludzi dla których całym życiem jest klub sportowy i napierdalanie wszystkiego wokół "w jego imieniu".
I zaraz znowu będzie "Danielek niewinny, Danielek szedł na marsz tylko popatrzeć, Danielek miał 10 kilo kamieni przy sobie, bo mu mama później kazała ogórki kisisć".
małe umysły cieszą małe rzeczy
na przykład 20 typów biegających za piłką i petardy
nie pozdrawiam 1/8mózgów
na przykład 20 typów biegających za piłką i petardy
nie pozdrawiam 1/8mózgów
@gipson
Nie każdy kibic jest winny. Jak Ty sobie wyobrażasz, żeby w grupie 40 tysięcy osób nie było żadnej ,,złej" osoby? Czarna owca zawsze będzie. A tak poza tym to kto Tobie dał prawo do nazywania sporego ogółu ludzi bezmózgami? Jesteś zbyt ograniczony, żeby zdać sobie sprawę, że nie tylko chuligani i ciemne typy przychodzą na mecz, ale również porządni ludzie jak np. lekarze, prawnicy? I, o dziwo, chodzą na trybuny dla najzagorzalszych.
I nie żeby coś, ale przynajmniej Ci ludzie mają pasję i zajęcia, a nie siedzą w domu i liczą włosy w dupie. I nie napier****** w jego imieniu wszystkiego co się rusza.
Pochodźcie na mecze i zobaczycie jak jest, a nie zabieracie się za komentowanie nie znając tematu.
@komandoklucha
Nie każdy kibic jest winny. Jak Ty sobie wyobrażasz, żeby w grupie 40 tysięcy osób nie było żadnej ,,złej" osoby? Czarna owca zawsze będzie. A tak poza tym to kto Tobie dał prawo do nazywania sporego ogółu ludzi bezmózgami? Jesteś zbyt ograniczony, żeby zdać sobie sprawę, że nie tylko chuligani i ciemne typy przychodzą na mecz, ale również porządni ludzie jak np. lekarze, prawnicy? I, o dziwo, chodzą na trybuny dla najzagorzalszych.
I nie żeby coś, ale przynajmniej Ci ludzie mają pasję i zajęcia, a nie siedzą w domu i liczą włosy w dupie. I nie napier****** w jego imieniu wszystkiego co się rusza.
Pochodźcie na mecze i zobaczycie jak jest, a nie zabieracie się za komentowanie nie znając tematu.
@komandoklucha
@TomBoy:
Mój tekst o bezmózgach był skierowany właśnie do tej części, która robi rozpierdol, a nie do wszystkich kibiców jako takich - skoro od razu odbierasz to osobiście, to chyba nie ja jestem ograniczony (jak napisałeś), tylko właśnie Ty. I nie tłumacz się czarną owcą, bo byłem na wielu meczach, w wielu miastach i dobrze wiem co się dzieje na stadionach i jaki procent ludzi myśli tam tylko o poniżeniu tej drugiej strony w jakikolwiek możliwy sposób. Dzicz i chamstwo.
I widzisz? Wcześniej pisałem, żeby się nie wdawać w dyskusję, a teraz sam odpisuję - ściąganie do poziomu i pokonywanie doświadczeniem zaczyna działać, także żegnam i życzę miłego kibicowania, a jak ktoś generalizował moją wypowiedź, jest normalny i poczuł się urażony to... trudno
Mój tekst o bezmózgach był skierowany właśnie do tej części, która robi rozpierdol, a nie do wszystkich kibiców jako takich - skoro od razu odbierasz to osobiście, to chyba nie ja jestem ograniczony (jak napisałeś), tylko właśnie Ty. I nie tłumacz się czarną owcą, bo byłem na wielu meczach, w wielu miastach i dobrze wiem co się dzieje na stadionach i jaki procent ludzi myśli tam tylko o poniżeniu tej drugiej strony w jakikolwiek możliwy sposób. Dzicz i chamstwo.
I widzisz? Wcześniej pisałem, żeby się nie wdawać w dyskusję, a teraz sam odpisuję - ściąganie do poziomu i pokonywanie doświadczeniem zaczyna działać, także żegnam i życzę miłego kibicowania, a jak ktoś generalizował moją wypowiedź, jest normalny i poczuł się urażony to... trudno
Kibole pierdolone, wszystkich powinni palowac zabierac na dolek i znowu palowac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów