18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Against modern football
PiotrTAG • 2012-07-17, 21:21
Zdepczcie mnie za to,zabicie,obrażajcie.Ale "Kiedy z polskich stadionów zniknie wszelki blask,nadejdzie czas,gdy docenicie NAS".

Zgłoś
bartekmmm 2012-07-17, 22:18 16
Docenimy? Za co? Za zjebane mecze? Za zniszczone stadiony? Idź w pizdu.

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
TomBoy 2012-07-17, 22:41 61
bartekmmm napisał/a:

Docenimy? Za co? Za zjebane mecze? Za zniszczone stadiony? Idź w pizdu.

Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje
Zgłoś
noe82 2012-07-17, 22:50 13
nic nie trzeba wskazywać, co to znaczy prowokowanie policji, bo nie wiem, jak się bydło zachować nie potrafi to traktuje się jak bydło, wskaz mi jakiś mecz piłki siatkowej w którym siedzi takie bydło jak na stadionach.
Zgłoś
bartekmmm 2012-07-17, 22:51 38
TomBoy napisał/a:

Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje

wyborczej nie tykam, a z TV to tylko filmy dokumentalne, chujowo trafiłeś
wskazuję:

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
s................3 2012-07-17, 22:59 18
Kurwa dziady pierdolone ze sie tak wyrażę moze i są zniszczone stadiony ale nie wszyscy kibice do tego doprowadzają a zaledwie jakis procent przyjdź na mecz poczuj klimat zobacz te cuda artystyczne jakimi są oprawy dorzućmy do tego piro i jest spektakl bardziej zajebisty niz Romeo i Julia Williama Szekspira. Co do kiboli gdyby wybuchła wojna to bys spierdalał z tego kraju a oni bronili by barw i granic naszej ojczyzny kazdy masz swoją pasje nasza pasja to piłka i kibicowanie swojej drużynie nie zależnie gdzie ona gra i z kim !
Zgłoś
TomBoy 2012-07-17, 23:02 5
noe82 napisał/a:

nic nie trzeba wskazywać, co to znaczy prowokowanie policji, bo nie wiem, jak się bydło zachować nie potrafi to traktuje się jak bydło, wskaz mi jakiś mecz piłki siatkowej w którym siedzi takie bydło jak na stadionach.

Porównaj sobie liczbę kibiców w hali sportowej do liczby kibiców na stadionie. I dodaj do tego zorganizowany doping (gniazdowy, bębniarze itp..).
Sprowokowane - może złego słowa użyłem, ale udowodniło niezależne śledztwo (tego już media nie podały), że w barierkach i krzesełkach były źle przymocowane śruby. I zwróć uwagę na zachowanie policji, które nie reagowało na początkowe ,,rozruchy" kibiców, dopiero poczekali aż skoczą sobie do gardeł.
I uważaj z nazywaniem kibiców bydłem, bo być może to oni kiedyś Tobie dupę będą ratować

@bartekmmm

Czytaj uważnie mój post - zorientuj się skąd jest filmik.
Zgłoś
Ja1948 2012-07-17, 23:37 20
Na stadionie nie byli, a zabierają głos... z takimi ludźmi nie ma nawet co dyskutować. Przejrzyjcie na oczy w końcu!
Zgłoś
TomBoy 2012-07-17, 23:39 3
Ja1948 napisał/a:

Na stadionie nie byli, a zabierają głos... z takimi ludźmi nie ma nawet co dyskutować. Przejrzyjcie na oczy w końcu!

Cieszę się, że znalazłem zrozumienie. I podpisuje się pod Twoim postem. Piwko!
Zgłoś
g................n 2012-07-18, 0:32 14
I kolejny temat o biednych, niewinnych kibicach i złej policji, która bije przy każdej okazji bez powodu. Benny Hill kurwa, czy może raczej Wilk i Zając?

Przestańcie dyskutować z bezmózgami, bo po prostu nie wygracie - pomyślcie o sobie, poziomie jaki reprezentujecie i czy chcecie zniżać się do poziomu ludzi dla których całym życiem jest klub sportowy i napierdalanie wszystkiego wokół "w jego imieniu".

I zaraz znowu będzie "Danielek niewinny, Danielek szedł na marsz tylko popatrzeć, Danielek miał 10 kilo kamieni przy sobie, bo mu mama później kazała ogórki kisisć".
Zgłoś
komandoklucha 2012-07-18, 0:58 1
małe umysły cieszą małe rzeczy
na przykład 20 typów biegających za piłką i petardy
nie pozdrawiam 1/8mózgów
Zgłoś
TomBoy 2012-07-18, 1:17 3
@gipson
Nie każdy kibic jest winny. Jak Ty sobie wyobrażasz, żeby w grupie 40 tysięcy osób nie było żadnej ,,złej" osoby? Czarna owca zawsze będzie. A tak poza tym to kto Tobie dał prawo do nazywania sporego ogółu ludzi bezmózgami? Jesteś zbyt ograniczony, żeby zdać sobie sprawę, że nie tylko chuligani i ciemne typy przychodzą na mecz, ale również porządni ludzie jak np. lekarze, prawnicy? I, o dziwo, chodzą na trybuny dla najzagorzalszych.
I nie żeby coś, ale przynajmniej Ci ludzie mają pasję i zajęcia, a nie siedzą w domu i liczą włosy w dupie. I nie napier****** w jego imieniu wszystkiego co się rusza.

Pochodźcie na mecze i zobaczycie jak jest, a nie zabieracie się za komentowanie nie znając tematu.

@komandoklucha
Zgłoś
DFM 2012-07-18, 7:18
Ruch spuchł
Legia Szmata
Arka Gdynia mistrzem świata ...

Nie no kurwa idę spać
Zgłoś
g................n 2012-07-18, 9:55 2
@TomBoy:
Mój tekst o bezmózgach był skierowany właśnie do tej części, która robi rozpierdol, a nie do wszystkich kibiców jako takich - skoro od razu odbierasz to osobiście, to chyba nie ja jestem ograniczony (jak napisałeś), tylko właśnie Ty. I nie tłumacz się czarną owcą, bo byłem na wielu meczach, w wielu miastach i dobrze wiem co się dzieje na stadionach i jaki procent ludzi myśli tam tylko o poniżeniu tej drugiej strony w jakikolwiek możliwy sposób. Dzicz i chamstwo.

I widzisz? Wcześniej pisałem, żeby się nie wdawać w dyskusję, a teraz sam odpisuję - ściąganie do poziomu i pokonywanie doświadczeniem zaczyna działać, także żegnam i życzę miłego kibicowania, a jak ktoś generalizował moją wypowiedź, jest normalny i poczuł się urażony to... trudno
Zgłoś
Sister2291 2012-07-18, 10:22 1
Kibole pierdolone, wszystkich powinni palowac zabierac na dolek i znowu palowac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów