Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś tutaj zamiast klasycznych tytułów growych (np. Seria Age of Empires, Fallouty, Baldurs Gate-y, Icewind Dale, pierwsze CoDy, Splinter Celle, Myth-y, Syberie, Warhammery, Thief-y itd.) dostał od ojca chuja w dupę i musi szukać pocieszenia... na Sadolu .
kolejna pizdeczka co musiala bawic sie lalkami po starszej siostrze, bo rodzice nie chcieli kupic nic innego i teraz wylewa swoje zale na innych na sadolu
Masz rację- ojciec nigdy mi gier nie kupował bo mówił że to dla cipek...
Fallouta uwielbiam ale część pierwsza bo to były moje lata.
Chuja w dupe wsadził ojciec Tobie a mój mi kluczyki od samochodu do ręki. Taki fakt.
Poniższy tekst jest przeznaczony dla kurew co się mądrza i złote filozoficzne myśli łacińskie wklejają.
Tak się kurwy adwokackie Wami przejałem, że zaraz jebne ścieżkę koksu, którego nawet na filmach nie widzieliście bo taki dobry. A potem pojadę swoim e63 do mamy na obiad do Arłamowa, którego jest właścicielką. Takie życie.
A wy? A pewnie gowno cebulowe na śniadanie.
Tak wogóle ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat gry a jakiś cwel- niedojebany ktory zęby zjadł na AOE a nie na dworze użył epitetów na mój temat. Tak się zaczęło.
Aby was muzułmańska wróżka w nocy dopadła Janusze, szeryfy, zwykłe kurwy i tyle.
PS. Twoja matka nazywa się Antoni Kubicki? To obecny i jedyny właściciel hotelu Arłamów.
PS. Twoja matka nazywa się Antoni Kubicki? To obecny i jedyny właściciel hotelu Arłamów.
Zapomniał dopisać że ma dwóch ojców.
@up
Masz rację- ojciec nigdy mi gier nie kupował bo mówił że to dla cipek...
Fallouta uwielbiam ale część pierwsza bo to były moje lata.
Chuja w dupe wsadził ojciec Tobie a mój mi kluczyki od samochodu do ręki. Taki fakt.
Poniższy tekst jest przeznaczony dla kurew co się mądrza i złote filozoficzne myśli łacińskie wklejają.
Tak się kurwy adwokackie Wami przejałem, że zaraz jebne ścieżkę koksu, którego nawet na filmach nie widzieliście bo taki dobry. A potem pojadę swoim e63 do mamy na obiad do Arłamowa, którego jest właścicielką. Takie życie.
A wy? A pewnie gowno cebulowe na śniadanie.
Tak wogóle ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat gry a jakiś cwel- niedojebany ktory zęby zjadł na AOE a nie na dworze użył epitetów na mój temat. Tak się zaczęło.
Aby was muzułmańska wróżka w nocy dopadła Janusze, szeryfy, zwykłe kurwy i tyle.
Mama nie będzie zadowolona kiedy się dowie jakie rzeczy synuś wypisuje w internecie
Tak się kurwy adwokackie Wami przejałem, że zaraz jebne ścieżkę koksu
Tylko uważaj, bo jaj mama zauważy, że mąka zniknęła z kuchni, to się wkurwi i będzie wpierdol.
a AoE to najlepsza gra RTS ever
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów