📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co za popi***olony pop***doleniec, powinien dostać dodatkowo za obrazę funkcjonariusza, za niestosowanie się do poleceń oraz wpierdol na komendzie, brakowało tego ziomka co zwinął ta tłusta świnię popularne.pl/video/266/
no dobra fakt nie ładne zachowanie tego buraka , a jak oglądacie na tvn turob "uwaga pirat" też tak kibicujecie panom policjantom ?
Czasem człowiek jest tak głęboko w dupie że już lepiej iść siedzieć za pieniądze obywateli niż pierdolić się z tym kurewstwem. Zacznijcie ze skarbówką lub zusem to zrozumiecie co to jest być w czarnej dupie.
Jest wiele sytuacji że mozna spierdolić do afryki lub do puszki.
Długi, zajęcia majątku, ......
Jest wiele sytuacji że mozna spierdolić do afryki lub do puszki.
Długi, zajęcia majątku, ......
"pisz gościu kurwa, bo mnie tutaj już szlak trafia z tobą" mistrz wszechświata
Nie pojmuję jakim niedorozwojem trzeba się urodzić, żeby robić z siebie takiego debila, błazna i jeszcze na oczach autobusu pełnego ludzi okazywać swoją głupotę... Jak nie lubię straży miejskiej to aż szkoda, że to nie oni go zatrzymali bo oni to zawsze wpierdolą za byle co... :/
A tutaj jego drugi kanał na yt. /channel/UCBNsKK6DYzS-3_spiBE0suw
A tutaj jego drugi kanał na yt. /channel/UCBNsKK6DYzS-3_spiBE0suw
A ja jestem ciekaw jakich kasków używa policja ? ktoś zna marka model?
Ja tam pierdole hejterów i myślę że ten z drogówki to jakiś cyborg i browar mu się należy. Prewencja by pajaca dawno siłą wciągnęła do samochodu albo pałą po nogach. Proszę wsiąść do samochodu - Nigdzie nie wsiadam, nie będzie mi Pan rozkazywał. A ten dalej spokojnie notuje, oni chyba dodatkowe testy mają na siłę spokoju i opanowania. Swoją drogą, spotykać w robocie takich ludzi na codzień to się rzeczywiście żyć odechciewa.
Lolek11 napisał/a:
A ja jestem ciekaw jakich kasków używa policja ? ktoś zna marka model?
Akurat ten co jest na filmiku to Nolan N91, średnia półka, nie najgorszy, nie najlepszy. Z tego co wiem to głównie w nich latają.
Grzesiex napisał/a:
Akurat ten co jest na filmiku to Nolan N91, średnia półka, nie najgorszy, nie najlepszy. Z tego co wiem to głównie w nich latają.
Właśnie dla mnie to całkiem dobry kask zwłaszcza że ja mam HJC R1 a w ich kaskach podoba mi się patent z łatwo zamykaną szczęką tzn mocniejsze kiwniecie głową i szczena zamknięta 1000zł za kask co 2-3 lata to dość sporawo bo z tego co zostałem nauczony to kask wymienia się po 3 latach ok. zależy jaki kto przebieg robi ale ok 15-20k i wymienić wypada bo się wyrabia i traci swoje właściwości
Koleś w tym samym momencie, kiedy powiedział, że nie wróci do samochodu na wyraźne polecenie policjanta powinien wylądować skuty na glebie i jeszcze zaliczyć parę pał - w normalnym kraju policjant uznałby to za zagrożenie swojego bezpieczeństwa, a każdy sąd przyznałby mu rację. Takie rzeczy tylko w Polsce, pełna bezkarność nauczyła takich idiiotów, że mogą sobie pozwalać na co chcą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów