📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jestem oficjalnym hejterem takiego skurwysynstwea jakie prezentuje ten gnoj identyfikujacy sie numerem pesel:8501070813x jezdzacy samochodem o nr.rejstracyjnym LBIx 6419
co to jakis konkurs na najdluzszy post ?
Nic tylko dorobić sobie cycki i zapuścić włosy zamiast golić się na łyso.
No widzisz ? Wyglądasz jak łysa pizda, pewnie do tego ubierasz dres. Nie dziw się że nie traktują cię poważnie.
niezly debil
nie dosc ze sloik, to do tego Pan Prezes, ma wlasna firme, sluzbowe 15letnie caddy, 0,5 mln dlugu. ta jego wlasna forma to pewnie zapierdala jako kurier albo jakies uslugi jako podwykonawca na wlasnej dzialalnosci i juz mamy wlasciciela 1 osobowej firmy.
nie dosc ze sloik, to do tego Pan Prezes, ma wlasna firme, sluzbowe 15letnie caddy, 0,5 mln dlugu. ta jego wlasna forma to pewnie zapierdala jako kurier albo jakies uslugi jako podwykonawca na wlasnej dzialalnosci i juz mamy wlasciciela 1 osobowej firmy.
Pier*tolony LIBIJCZYK. Jeszcze na dodatek z Kodnia pochodzi ... Nic dziwnego że później tak się prują na tych wieśniaków skoro taką reklamę robi sobie, i wszelakiej maści wieśniakom z lubelskich wsi. Wstyd wstyd kur2. LUBELSKIE PRZEPRASZA!
Tą kamerką to powinien żone filmować, a nie gacie policjanta. Jaki zajarany że ma filmik i do internetu wrzuci (na facebooka, lol), idiota.
O ja, dawno nie widziałem takiego debila... Policjant powinien mu pierdolnąć pałą po ryju aż by mu zęby wypadły, a jak by to nie pomogło to przestrzelić kolona. Kurwa i takie ścierwa jak ten gość co nagrywał chodzą po ziemi..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów